Táncolj Százhalombatta!

JERUSALEMA TÁNCOS KIHÍVÁST HÍRDETEK SZÁZHALOMBATTÁN!

 

A járványidőszakban számos nehézséggel nézünk szembe, és ezeken egymást segítve jutunk túl, ezért is tartom fontosnak, hogy megmutassuk: mennyire összetartó városunk közössége. Lassan kezd visszatérni a régi életünk, amire már nagyon vágyunk.

 

Közösségünk erősítése érdekében egy felhívást intézek Önökhöz! Szeretném, hogy Százhalombatta is csatlakozzon a dél-afrikai előadó népszerű slágerének táncos mozgalmához. A dalhoz kapcsolódóan a világ minden tájáról láthatunk felvételeket, milliók perdültek táncra, erre az életörömet közvetítő afrikai dalra. A legnépszerűbb zenei megosztón a mai napig már több mint 378 millióan látták. Mi is mutassuk meg, hogy ezekben a nehéz időkben is lehetséges a boldogság. Kérem a helyi közösségeket, vegyenek részt a mozgalomban. Táncoljunk szabadtéren, távolságot tartva, városunk egyik gyönyörű helyén!

 

A koreográfiát, Házi Tamás balettművész vezetésével betanítjuk. Felvételt készítünk a különböző helyszíneken, amelyből készül egy közös összeállítás is. A Halom Televízió mellett látható lesz a közösségi médiában is, valamint részét fogja képezni egy új városimázs filmnek.

 

Fontos, hogy az egészségügyi előírásokat maradéktalanul betartsuk, ne adjunk esélyt a vírusnak!

 

Részvételi szándékukat kérem jelezzék május 9-ig a csatolt jelentkezési lapon, a pmtitkar@hivatal.battanet.hu  e-mail címen.

 

Vezér Mihály
polgármester