Egyéb szolgáltatások

LED-fal, krán bérbeadása

 

Különleges hangulatú programnak, közösségteremtő megoldásnak ígérkezik, ha különleges sporteseményeket, kiemelkedő jelentőségű TV programokat sok ember nézhet egy nagy méretű LED-falon!

 

Elsősorban Önkormányzatok, cégek, szórakozóhelyek, nagyobb baráti társaságok részére kínáljuk ezt a speciális szolgáltatásunkat.

A Halom Televízió több, mint 10 m2-es LED fallal rendelkezik, amit akár színpad elemekre, akár - jellemzően kültéri körülmények között - egy 5 m széles, 6 m magas alumínium kapu szerkezetre szerelve adunk bérbe.

A szolgáltatás tartalmazza a helyszínre szállítást, az összeszerelést, az üzembe helyezést és a működtetést is - garanciával.

 

Szolgáltatásunk kiegészíthető azzal is, hogy komplett televíziós stáb települ ki egy-egy rendezvény helyszínére és akár sok kamerás közvetítéssel is, jól láthatóan a LED-falra varázsolja az eseménysort.

De ha még érdekesebb képmozgásokat, speciális nézőpontokat is szeretnének, kameraláncunk kiegészíthető egy kamera kránnal (jimmy jib) ami már igazi exkluzivitást biztosít!

 

Árainkat egyedi megállapodás alapján alakítjuk ki!

Kérjen konkrét ajánlatot, bizonyára sikerül megállapodnunk!

 

 

 Megtisztelő érdeklődését várjuk a

30 / 334-0245, 23 / 354-407 számokon, vagy az iroda@halomtv.hu e-mail címen.