Nyitnak a teraszok

Kedves Százhalombattaiak!

 

A 3,5 milliót elérte a beoltottak száma, ennek köszönhetően a miniszterelnök bejelentette, hogy szombaton megnyithatnak az éttermek, szórakozóhelyek teraszai. Itt a jó idő, élvezhetjük a tavaszt, egyre többen megyünk ki a szabadba. De nagyon vágyunk már arra is, hogy végre beüljünk a kedvenc helyünkre és találkozzunk rég nem látott barátainkkal, szeretteinkkel.

 

Most itt a lehetőség, hogy egy finom kávé, sütemény, vagy akár egy jó hideg pohár sör mellet végre beszélgessünk egy jót egymással. Már több mint egy éve várunk erre a pillanatra, ami a töltődést jelenti, reményt keltő, jobb kedvünk lesz tőle. Jó, hogy már nem kell este hazarohanni sem, mivel tizenegykor kezdődik a kijárási tilalom.

 

Minden egyes beoltottal közelebb kerülünk a normális életünkhöz, de a járvány végét az oltás jelentheti. Bár még a vírus itt van velünk, de a szigorú védelmi járványügyi intézkedések betartásával, végre élvezhetjük a szabadságunk újabb jelét. Önök is használják ki a lehetőséget, menjenek el szeretett helyükre, üljenek ki „a teraszra” és fogyasszák el kedvenc ételüket, italukat.

 

Én is ezt fogom tenni, persze a szigorú szabályok betartásával, és végre a találkozhatok a barátaimmal, kicserélhetjük gondolatainkat, és elfogyaszthatom a kedvenc csapolt sörömet is, amelyre ebben a formában régóta vágyom.

 

A százhalombattai vendéglátóhelyek már készen állnak a teraszok nyitásra, és nagyon várják a vendégeiket!

 

Vigyázzon magára! Vigyázzunk egymásra!

 

Vezér Mihály Ph.D.
polgármester