Híradó

Adás időpontja: 
2021. február 23, kedd, 19:00
Leírás: 

MASZKOS IDŐK - Újabb járványügyi intézkedéseket jelentett be Vezér Mihály polgármester

STABILITÁS – A rendkívüli kiadások ellenére is töretlen Sóskút fejlődése
ZÁRÓRA – Koronavírus megbetegedés miatt bezárt az Arany iskola

Sajtótájékoztató
Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Vezér Mihály polgármester ma délután. A  koronavírus megbetegedések emelkedése miatt újabb maszkhasználathoz kötődő szigorítás lép életbe.
Megszólaló: VEZÉR MIHÁLY PHD – POLGÁRMESTER

Sóskút
Sóskúton is jelentős összeget költöttek tavaly a járvány elleni védekezésre, és az állami elvonások, bevételkiesések is érintették a községet, ugyanakkor beruházásokra is sor került, így a tavalyi évhez hasonló lehet az idei költségvetés is. Sóskút polgármesterével beszélgettünk a tavalyi eredményekről és az idei tervekről.
Megszólaló: KŐNIG FERENC – POLGÁRMESTER, SÓSKÚT

Arany
Ma reggel már digitálisan folytatták a tanulást az Arany János Általános Iskola diákjai, ugyanis rövid időre bezárták az iskolát koronavírusos megbetegedés miatt. A részletekről az intézményvezetőt kérdeztük.
Megszólaló: DR. HORVÁTHNÉ DR. HIDEGH ANIKÓ

Karbantartás
Elkezdődtek a városi karbantartási munkák. Az első ilyen munka a Százhalombattát és Érdet összekötő murvás út javítása volt. A tél miatt több úton keletkeztek kátyúk, ezek javítása a napokban is folyik. Többek között az Ifjúság úton, a Strand utcában és a körúton is elvégezték ezeket a munkálatokat a Puhi Tárnok munkatársai. A műszaki iroda vezetője további fejlesztésekről is beszélt.
Megszólaló: VANDLIK CSABA – A MŰSZAKI IRODA VEZETŐJE

Hírtükör
Sokan kíváncsiak a helyi hírekre, de vannak, akik – helyzetükből adódóan – nehezen tudnak hozzájutni az újsághoz. Szabó Gábor óvárosi képviselő a lakossági igény miatt már nemcsak a Százhalom magazint, hanem a Százhalombattai Hírtükört is eljuttatja valamennyi óvárosi lakos postaládájába.  
Megszólaló: SZABÓ GÁBOR – ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ

AJÁNLÓ: HETI SPORT
Híradónk után elsősorban a sportkedvelők figyelmére számítunk. Heti Sport című magazinunkban összefoglalót láthatnak NB II-es kosárlabdázóink, illetve megyei I. osztályú labdarúgócsapatunk egy-egy hazai mérkőzéséről, és riportokat készítettünk a hétvégén rendezett Szalai János-emlékversenyen is. Képes ajánló következik.