Híradó

Adás időpontja: 
2022. december 02, péntek, 19:00
Leírás: 

SZERETETTEL – Idén karácsonykor is megajándékozza az önkormányzat az időseket

KÜLDEMÉNY – Már bedobhatják a Mikulásnak szánt leveleiket a BKK előtti ládába a gyerekek
PONTY JÓ – 10 mázsa halat telepített a Dubics Horgászegyesület a Barába

Ajándékcsomagok
Idén is megajándékozza az önkormányzat a 65 évnél idősebb városlakókat. Vezér Mihály polgármester ma délután az egyik legnagyobb hazai áruházlánc százhalombattai raktárában vette át a gondosan összekészített karácsonyi ajándékcsomagokat, amelyeket a következő napokban minden jogosultnak el fognak vinni.
Megszólaló: VEZÉR MIHÁLY PHD – POLGÁRMESTER, KONTRA OTTÓ – TESCO NAGYTÉTELES KERESKEDELMI MENEDZSER, CSÚCS ZSOLT – TESCO NAGYTÉTELESMŰKÖDÉSI MENEDZSER, SZELEZSÁN ANETT ÁRUHÁZVEZETŐ, TESCO

Mikulás-láda
A Mikulás levelesládája idén is várja a családokat a BKK előtt. Aki a Mikulás bácsinak szeretne üzenni, ötödikéig még megteheti. Az öreg fehérszakállú hatodikán megérkezik az intézmény elé, hogy meglepje a gyerekeket. A programokról a BKK igazgatóját kérdeztük.
Megszólaló: SZIGETVÁRI JÓZSEF – IGAZGATÓ, BKK

Arany
A testi és lelki egészség megőrzése állt az Arany János iskola egészséghetének középpontjában. A programsorozatban minden évfolyam részt vett: a kicsik megismerkedhettek a macidoktorokkal, a nagyobbak az emberi testet bemutató kiállításon vehettek részt, emellett a hangtálak, a stressz oldó torna és a gyógyteák jótékony hatásáról is meggyőződhettek a tanulók.
Megszólaló: ADORJÁNNÉ KÁLDI BOGLÁRKA – INTÉZMÉNYVEZETŐ-HELYETTES

Telepítés
Ma délelőtt rendkívüli telepítés volt a Bara patakba. A vízbe 5 mázsa fehér hal és öt mázsa ponty érkezett. Az akciós áron beszerzett halakat holnap reggel hét órától lehet kifogni. Szép, egészséges tükrös és pikkelyes pontyok érkeztek, súlyuk 2-3 kilogramm.
Megszólaló: CZAKÓ ATTILA – ELNÖK, DUBICS TAMÁS HE

Koszorútüzek
A katasztrófavédelem munkatársai minden évben felhívják a figyelmet arra, hogy az adventi koszorúk, a díszgyertyák és mécsesek – szépségük mellett – veszélyforrások is lehetnek, ha figyelmetlenül használjuk őket. Idén is voltak már kisebb-nagyobb tűzesetek ebből adódóan. A legfontosabb biztonsági tudnivalókról kérdeztük a szervezet megyei szóvivőjét.
Megszólaló: CSÁMPAI ATTILA – TŰ. SZÁZADOS, A PMKI SZÓVIVŐJE