Híradó

Adás időpontja: 
2022. június 21, kedd, 19:00
Leírás: 

ÉRETTEN – Ma kezdődött a második turnus a szóbeli érettségiken az Arany iskolában

ELŐVIGYÁZATOSSÁG – A nyári szünet veszélyeiről kérdeztük az érdi rendőrség munkatársát
HŰSÍTŐ LÁTVÁNY – Folyamatosan üzemelnek a főtér csobogói 

Érettségi
Az Arany iskolában két turnusban szóbeli érettségiztek a diákok. A tegnapi napon az egyik osztály már megkapta a bizonyítványokat, évfolyamtársaik számára pedig ma kezdődött el a vizsga. A megnyitó után az intézmény vezetője értékelte az eddigi eredményeket és néhány feleletre váró diák is  kamera elé állt.
Megszólaló: DR. HORVÁTHNÉ DR. HIDEGH ANIKÓ – INTÉZMÉNYVEZETŐ, ARANY ISKOLA
VÁGÓ NIKOLETT
OLASZ BENCE LÁSZLÓ

Rendőr
A diákok többsége számára már elkezdődtek a vakáció – remélhetőleg – felhőtlen hetei. Annak érdekében, hogy semmi ne rontsa el a nyarat, a szülőknek és a gyerekeknek is óvatosnak kell lenniük, hiszen a kötetlen szórakozásnak is lehetnek veszélyei. Erre hívta fel a figyelmet az Érdi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési
főelőadója, aki délelőtt részt vett az Arany iskola évzáróján.
Megszólaló: SZATMÁRINÉ BERCZI DOLÓRESZ – R. SZÁZADOS

Csobogók
Június elsejével az összes főtéri vizes látványelem beüzemelésre került. Sajnos a habcsobogókat idén is pótolni kellett, és néhány rongálásból származó meghibásodást is el kellett hárítani a kötelező karbantartási munkák mellett. A főtér vizes elemeit ugyan ivóvízzel töltik fel, de erősen vegyszerezik, ezért tilos és veszélyes bennük fürödni, pancsolni.
Megszólaló: DARÁZS PÉTER – ÜZEMELTETÉSI MUNKATÁRS, SZÁKOM KFT.

Óvárosi napok
Gazdag programkínálattal várja – nem csak a településrészen élőket – az Óvárosi Kulturális Napok és a vele egybekötött Szent László Búcsú. A négynapos rendezvény koncerteket, kézműves foglalkozásokat, főzőversenyt, borestet és bringatúrát is kínál az érdeklődőknek.
Megszólaló: SZABÓ GÁBOR – ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ

Tábor
A VUK SE úszószakosztálya elkezdte a nyári táborok lebonyolítását. A gyerekek
több héten keresztül vehetnek részt az edzéseken és a csoportos, játékos foglalkozásokon. A tábor vezetői nem csak a gyakorlott úszókat várják, minden érdeklődő négy évnél idősebb gyermek részt vehet a táborokban.
Megszólaló: KOVÁCS BARNA - TÁBORVEZETŐ

AJÁNLÓ: HETI SPORT
Híradónk után, ahogy minden kedden, ezúttal is Heti Sport című magazinunkkal folytatjuk adásunkat. A következő félórában összefoglalót láthatnak NB II-es kosárlabdázóink szezonzáró mérkőzéséről, a Kőrösi iskola új atlétika pályájának ünnepélyes átadásáról, és a szűkített keretű NB I/B-ben maradó kézilabdázóink évadzáró rendezvényéről. Maradjanak velünk!