Híradó

Adás időpontja: 
2014. március 21, péntek, 19:00
Leírás: 

Egészségükre – Továbbképzést tartottak a környezettudatosságról a Pitypangos Óvodában

Javuló közbiztonság  – Mintegy 100 új rendőr lépett szolgálatba Pest megyében
Betekintők – A „technikai háttérrel” is megismerkedhettek az érdeklődők az uszodai nyílt napon
Öntő formák – A Víz világnapja alkalmából kérdeztük a városlakókat

Környezettudatos nevelés
A környezettudatos nevelés új módszerei címmel továbbképzést tartottak a Pitypangos óvodában. A többnapos oktatáson ma Bihariné dr. Krekó Ilona az ELTE docense, a Környezetünkért Óvodai Egyesület és az Egészségesebb Óvodák Nemzeti Hálózatának elnöke tartott előadást a nevelőknek.
Megszólaló: Bihariné dr. Krekó Ilona - az ELTE docense

Nyílt nap az usziban
A Víz Világnapja alkalmából nyílt napot tartottak a Kiss László Sportuszodában. A lehetőséggel iskolás csoportok is éltek, így a diákok kíváncsian ismerkedhettek a vízgépészeti rendszer érdekes világával.
Megszólaló: vízi Csaba – a VUK SE Úszószakosztályának elnöke

Új rendőrök
Közel száz új rendőr lépett szolgálatba Pest megyében, adta hírül a megyei Rendőr-főkapitányság. A létszámnövekedés mintegy 10 kapitányságot érint, az érdit illetve a szigetszentmiklósit az elmúlt időszakban erősítették meg.
Megszólaló: Beluzsárné Belicza Andrea – a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője

Nyári gumik
A kora nyárias időben mindenképpen célszerű a téli gumikat nyári cseréltetnünk. A hét eleje óta jelentősen megnőtt a szervizek forgalma, a legtöbb helyen néhány napos előjegyzéssel dolgoznak.
Megszólaló: Forrai Csaba - autószerelő

Utcai
Üdítőital vagy víz? Bubis vagy nem bubis? Palackos vagy csapvíz? Tudatosan takarékos vízfogyasztás vagy pazarló csapfolyatós „lubickolás”? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről faggattuk a százhalombattaiakat, akiket a Víz világnapja alkalmából kérdeztünk az egyik legnagyobb kincsünkről.