Híradó

Adás időpontja: 
2014. január 22, szerda, 19:00
Leírás: 

Marketing stratégia – Kérdések és válaszok a turizmusfejlesztésről

Piros-fehér-zöld – A Magyar kultúra Napjáról kérdeztük a százhalombattaiakat
Egy csésze kávé a bűnmegelőzésért – Lakossági fórumot tart a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a CBA pénteken
Gólösszefoglaló – A kézilabda Diákolimpia városi döntőjét tartották a VSZK-ban

Turisztikai stratégia
Befejeződött a lakossági véleménygyűjtés Százhalombatta turisztikai marketingstratégiájának elkészítéséhez. Sajtótájékoztató keretén belül adta át tegnap a HD Open Kft képviselője, valamint Pátkai Zsolt alpolgármester a 112 véleményt nyilvánító városlakó között kisorsolt ajándékutalványokat az öt szerencsés nyertesnek.
Megszólaló: Szilágyi László, Pátkai Zsolt – alpolgármester

Versmondóverseny
„Hogyan értelmezed a Himnuszt 2014-ben?” címmel versmondó versenyt szervezett a Barátság Kulturális Központ, százhalombattai és érdi általános iskolások részére. A legjobb versmondó lehetőséget kapott arra, hogy az esti városi ünnepségen elszavalja a Himnuszt.
Megszólaló: Szakall Judit

Utcai
A Magyar kultúra napját, 1989 óta január 22-én ünnepeljük, annak emlékére, hogy Kölcsey Ferenc ezen a napon tisztázta le Csekén a Himnusz kéziratát. Vajon a százhalombattaiakhoz melyik magyar író, költő, zeneszerző áll a legközelebb? Melyik a kedvenc versük? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel állítottuk meg az utcán a járókelőket.

CBA Police Coffee
Police Coffee címmel lakossági fórumot rendez a Nemzetei Bűnmegelőzési Tanács és a CBA január 24-én a százhalombattai áruházban. Az érdeklődők egy kávé mellett kötetlen beszélgetést folytathatnak a helyi közbiztonságért felelős szervezetek képviselőivel.

Kézilabda diákolimpia
A korábbi tanévekhez hasonlóan ezúttal is számos sportágban képviseltetik magukat a százhalombattai iskolák a Diákolimpiai sorozatban. Ma a kézilabdások feszültek egymásnak a VSZK-ban: a tét – lányoknál, fiúknál egyaránt - a területi döntőbe jutás volt.
Megszólaló: Hegedűs Roland – a Testnevelő Tanárok Egyesületének helyi elnöke

Schmidt Mónika előadása – ajánló
Híradónk után rendkívül fontos és fájdalmas témáról lesz szó, amelynek megértését, kezelését még mindig nehezíti a teljesen indokolatlan önvád, a rejtőzködő magatartás. A Szülők Fóruma Egyesület elnökének Schmidt Mónikának nagysikerű előadását nézhetik meg.
a Híradó után