Híradó

Adás időpontja: 
2014. január 21, kedd, 19:00
Leírás: 

Csőcsere – Kicserélik az érdi Szennyvízteleptől a Dunáig húzódó vezetéket

Dressz kód – A helyi úszók támogatásáról is tárgyalt a Decathlon áruházlánc felső vezetése az önkormányzattal
Tündérkirálynő és színészkirály - Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán emlékkiállítás nyílt a Matrica Múzeumban
Diákszínpad – jól vizsgáztak a tanulók az Arany iskola Dráma napján

Szerződés aláírás
Hamarosan utolsó fázisához érkezik a három települést – Érdet, Diósdot és Tárnokot – érintő Csatornázási projekt. A Szennyvíztelep kapacitásnövekedése miatt a Duna sodorvonalához vezető  közművet is kicserélik. Ez a néhány kilométeres vezeték nagyobb keresztmetszeten engedi a folyóba a tisztított szennyvizet.
Megszólaló: T. Mészáros András – polgármester; Dr. Aradszki András – országgyűlési képviselő

Decathlon
Százhalombattával, a helyi kereslettel és kínálattal valamint a battai vizes sportágak helyzetével, infrastrukturális hátterével ismerkedtek a Decathlon áruházlánc képviselői. A multinacionális cég vezetőit a többi között önkormányzati képviselők és Kiss László az úszó válogatott szövetségi kapitánya kalauzolta. Szó esett a helyi támogatási lehetőségekről és arról is mennyire érintheti Százhalombattát a Decathlon hosszú távú terjeszkedése.
Megszólaló: Szél Pál – önkormányzati képviselő

Dráma nap
Kitűnően vizsgáztak az Arany iskola hatodik osztályosai a mai dráma napon a BKK-ban. A tanulók osztályonként 2-2 darabbal készültek és bemutatták egész éves munkájuk gyümölcsét.
Megszólaló: Gere László – felkészítő pedagógus, Leszák Zoltánné – felkészítő pedagógus

Utcai – választások
Az országgyűlési választások napjának kitűzésével lényegében megkezdődött a választási kampány, igaz, hivatalosan csak február közepétől lehet majd így nevezni.  A százhalombattaiakat többek között arról kérdeztük, hogy mennyire kísérik figyelemmel a közéleti eseményeket, választottak- e már pártot és hogyan, miből tájékozódnak elsősorban?

Kiállítás
Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán emlékkiállítás nyílt a Matrica Múzeumban. A tárlat a  színészek művészi és magánéletébe enged bepillantást, a Múzeum „Színház az egész világ”c. sorozatának első állomásaként.
Megszólaló: Gajdó Tamás PhD. - színháztörténész

Heti Sport – ajánló
Két női és öt férfi csapat részvételével nagy sikerrel került megrendezésre a Labdajáték Gála a VSZK-ban. A 7. alkalommal megrendezett megmérettetés legizgalmasabb és legemlékezetesebb pillanatait mutatjuk meg mai Híradónk után jelentkező Heti Sport című magazinunkban.
a Híradó után