Híradó

Adás időpontja: 
2019. május 23, csütörtök, 19:00
Leírás: 

Lassítson! - Gyalogátkelőhelyre figyelmeztető útburkolati jeleket festettek városunk útjaira

Hőháztartás - Végre véget ért a fűtési szezon
Ének, vers, tánc – Tegnap mutatták be az Arany Iskola hagyományos gálaműsorát
Lapozzunk! – A Hírtükör legújabb számában egészségügyi témákról is olvashatunk

Gyalogosbiztonság
Az út- és járda felújítási program keretében, a gyalogosok biztonságának növeléséért figyelemfelhívó útburkolati jeleket festettek fel a napokban a város forgalmasabb útjain. A jelzésekkel egyelőre 16 helyszínen találkozhatnak az autósok, de a közeljövőben további útvonalakra festik fel a nagyméretű színes háromszögeket.   
Megszólaló: Kovács Lajos – a Városüzemeltetési és Városfejlesztési Bizottság elnöke

Fűtés
A tél enyhe volt, a tavasz azonban hűvös, időnként hideg, így túl sokat nem spórolhattunk a hőenergiával, de még így is alacsonyabb volt a fogyasztás, mint az elmúlt években. A rendszer egész télen nagyobb problémák nélkül működött, de a következő fűtési szezon előtt néhány karbantartási munkát el kell majd végezni.
Megszólaló: Ligeti László – távhő csoport vezető

Arany Gála
Az idei tanév legjobb produkcióiból állították össze az Arany János Általános Iskola és Gimnázium hagyományos kulturális műsorát, az Arany Gálát. A diákok versekkel, dalokkal, magyar és angol nyelvű jelenetekkel, tánckoreográfiákkal lepték meg szüleiket, iskolatársaikat és az érdeklődő közönséget.
Megszólaló: Dr. Horváthné dr. Hidegh Anikó – intézményvezető

Hírtükör
Megjelent a Százhalombattai Hírtükör legújabb száma. Ezúttal is érdekes cikkek várnak az olvasókra, hiszen megtalálhatják az egészségügyi rovatot, és az elmúlt időszakban Százhalombattán történt fontosabb eseményekről is olvashatnak beszámolókat.
Megszólaló: Czifrik Katalin – a Hírtükör munkatársa

Balett tábor
Idén először a Batta Balett Stúdió is nyári táborba várja a gyerekeket. A napközis táborban a diákok teljes ellátást kapnak, az együtt töltött hét végén pedig egy koreográfiát is bemutathatnak szüleiknek.
Megszólaló: Házi Tamás – a Batta Balett stúdió vezetője

Ajánló (Kopogtató)
A szülők és a gyerekek régi igénye vált valóra a napokban: új gyermekorvos kezdte meg gyógyító munkáját városunkban. Híradónk után következő Kopogtató című műsorunkban dr. Ács Beátát ismerhetik meg nézőink. A doktornőt eddigi pályafutásáról és százhalombattai terveiről is kérdeztük. Maradjanak velünk, hiszen egy érdekes, ambiciózus, elkötelezett szakorvossal találkozhatnak!