Híradó

Adás időpontja: 
2019. május 03, péntek, 19:00
Leírás: 

Megindító pillanatok –Ünnepi hangulatban ballagtak a középiskolás diákok

Szerencsekerék – Laptopot is lehet nyerni Szalai Attila gyermeknapi sorsolásán
Szépítésre fel! – Már lehet jelentkezni a Tiszta udvar, rendes ház versenyre
Partitúra – Az Erkel Színházban lép fel az Arany iskola férfi kórusa

Ballagás
Országszerte ma ballagtak a középiskolákból az érettségi előtt álló diákok. A SZISZKI-ben négy osztály tanulói búcsúztak az intézménytől. Az osztályfőnökök könnyes búcsút vettek diákjaiktól, akik egy életre magukkal viszik azt, amit tőlük kaptak, ismeretekből, élményekből, emberségből.
Megszólaló: Vezér Mihály PhD. - polgármester

Gyereknapi játéksorsolás
A hagyományokhoz híven idén is ajándékokat sorsol Szalai Attila a gyermeknap alkalmából. A legértékesebb ajándék egy laptop, de kisvasutat és társasjátékokat is nyerhetnek azok, akik jelentkeznek a jótékonysági akcióra.
Megszólaló: Szalai Attila – önkormányzati képviselő

Tiszta udvar, rendes ház
Minden évben nagy érdeklődést vált ki a Tiszta udvar, rendes ház elnevezésű városszépítő verseny. Idén is 3 kategóriában lehet beadni a nevezést, július 24-ig. Az eredményhirdetés a hagyományok szerint a Battai Napok nyitórendezvényén lesz.
Megszólaló: Dobos Ágnes – a Polgármesteri Hivatal PR munkatársa

Arany iskola férfi kórus
Megtisztelő lehetőséget kapott az Arany iskola férfi kórusa: holnap az Erkel Színházban léphetnek fel. Egy nyolc perces, három dalból álló műsort állítottak össze, zenekari kísérettel. A kórus idei évének legjelentősebb koncertje vár rájuk, ezért a már elballagott diákok is visszatérnek az előadásra.
Megszólaló: Kissné Szabó Éva – énektanár

Papírgyűjtés
A hét elején tartották a Kőrösi iskolában a papírgyűjtést. A diákok ezúttal is sok könyvet és újságot vittek be, mindkét konténer megtelt. Azok az osztályok, akik 1 tonnánál több papírt vittek, pénzjutalomban részesülnek.
Megszólaló: Éberl Klára – DÖK vezető tanár