Híradó

Adás időpontja: 
2018. december 05, szerda, 19:00
Leírás: 

Aktuális –Százhalombattai témákról tartott sajtótájékoztatót Bóna Zoltán országgyűlési képviselő

Klubdélután – A Dunamenti Erőmű nyugdíjasait köszöntötte Százhalombatta Önkormányzata
Pontok halmaza – Holnap tartja idei utolsó ülését a képviselő-testület
Szakáll nélkül – Második alkalommal rendeztek Mikulás-futást a Kőrösi iskolában

Bóna Zoltán
Városunkban egyre intenzívebb munkák folynak a Pusztaszabolcs–Budapest vasútvonal felújítása érdekében, és várunk a piacfelújítással kapcsolatos pályázat eredményhirdetésére. Közben persze a kulturális élet is bőven tartogat fontos és érdekes eseményeket. Ezekről az aktuális kérdésekről kérdeztük Százhalombatta országgyűlési képviselőjét,
Megszólaló: Bóna Zoltán – országgyűlési képviselő

DERT Nyugdíjas klub
Százhalombatta Önkormányzata karácsony előtt valamennyi, városunkban működő nyugdíjasklubot felkeres, és apró ajándékokkal kedveskedik a klubtagoknak. Tegnap délután az Erőmű nyugdíjas dolgozóit látogatta meg az Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottság elnöke.
Megszólaló: Török Sándor – az Egészségügyi, Oktatási és Szociális Bizottság elnöke
Engelthaller József – a DERT Zrt. Nyugdíjas Klub elnöke

Testületi előzetes
Holnap tartja idei utolsó ülését Százhalombatta Önkormányzatának képviselő-testülete. A képviselők tárgyalnak az egészségügyi szakellátás aktuális kérdéseiről, és Százhalombatta közbiztonságának javítási lehetőségeiről. Sor kerül a Sporthalom Kft. alapítói ülésére, és az intézmények és gazdasági társaságok munkavállalóinak jutalmazásáról is döntés születik.
Megszólaló: Dobos Ágnes – sajtó- és pr-referens

Adventi programok
Az adventi időszakban is számos érdekes és színvonalas kulturális programmal várja az érdeklődőket a Barátság Kulturális Központ. Színházi- és balett előadásra, szilveszteri bálra és jónéhány családi programra számíthatnak azok, akik Százhalombattán töltik az ünnepeket.
Megszólaló: Kohut Krisztina

Mikulás-futás
Második alkalommal rendeztek Mikulás-futást a Kőrösi iskolában. A gyerekek és kísérőik az intézmény aulájából startolva szaladtak el a főtérig, ahol – az ünnepi testmozgás jutalmaként – szaloncukrokkal várták őket. 
Megszólaló: Havasi Péter – szervező

Ajánló (Kopogtató)
Híradónk után Kopogtató című műsorunkat láthatják nézőink, amelyben ezúttal Vicze Magdolna múzeumigazgatóval beszélgetünk az idén 700 éves Báté településről, és az ehhez kapcsolódó programsorozatról. Maradjanak velünk.