Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2015. március 31, kedd, 19:45
Leírás: 

A NYUPEK nőnapi rendezvényén, vendégek léptek a képzeletbeli színpadra. A Muslinca Dalárda éneke hangolta jókedvre a hallgatóságot, és verseltek is a női nem dicséretéről

Városi Nyugdíjas Klub
A nemzetközi nőnap után egy nappal, beszélgetésre, kellemes teadélutánra várták tagjaikat, a Városi Nyugdíjas Klubban.  A BKK-ban megrendezett találkozón az urak köszöntötték a hölgyeket és a 80.-születésnapját ünneplő Kóbor Erzsébetet is felköszöntötték barátai, klubtársai.

Harmónia Nyugdíjas Klub 
A Harmónia Nyugdíjas Klubban mindig mókáznak, viccelődnek egymással a tagok, ami teljesen természetes, hiszen több éves-évtizedes baráti szálak fűzik össze  őket. Nőnapi ünnepségükön a tagokat, és a klub vezetőjét arról faggattam hogyan ünnepeltek régen, és mennyire változtak a szokások napjainkra.

László Bandy a gátőrházban 
Az utóbbi hónapokban László Bandy képzőművész heti rendszerességgel tart rajzórát a gátőrházban. A tanulóknak hétről, hétre új feladatokat kell megoldaniuk, ami láthatóan jókedvet és sikerélményt jelent a gondozottaknak, és a tanárnak egyaránt.

NYUPEK
A NYUPEK nőnapi rendezvényén, vendégek léptek a képzeletbeli színpadra. A Muslinca Dalárda éneke hangolta jókedvre a hallgatóságot, és verseltek is a női nem dicséretéről.

OMNYE
Az OMNYE klubnapját szokatlan helyszínen rendezték meg. A rendkívül színvonalas előadásnak a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola aulája adott helyet.A rendezvényen Tóth István bőgőművész és Jandó Jenő zongoraművész adott koncertet.
Mai műsorunkban a szervezőt, Pogány Gyulát szólaltatjuk meg, soron következő adásunkban április 14.-én pedig a művészekkel készült hosszabb beszélgetést láthatják majd.