Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2015. február 17, kedd, 19:45
Leírás: 

Mai adásunkban két szépkorú köszöntéséről készült összefoglalót is láthatnak nézőink

OMNYE
2013  augusztus 23.-án indult a Zsidákovits házaspár egy, 1 hónapos útra Franciaországba. A sokak által ismert el Camino, az-az Szent Jakab út sok mindenre lehetőséget ad. Lehet ismerkedni, barátokat szerezni, a táj változatosságában gyönyörködni, de legfőképpen az akaraterőnket kitartásunkat felmérni, magunkat megismerni.
Az OMNYE legutóbbi klubnapján a Zsidákovits házaspár a zarándokútról tartott beszámolót.

95.-Születésnap
Az Óvárosban élő Balla Rudolfné 1920. február 4-én született. Fiatalkorát gyermekeivel együtt az Alföldön, Bács-Kiskun megyében egy kis faluban töltötte. Születésének napján február 4.-én óvárosi otthonában Sinka László alpolgármester köszöntötte az ünnepeltet.

Mozgáskorlátozottak Közgyűlése
A Közeljövőben tartja közgyűlését a mozgáskorlátozottak százhalombattai szervezete. A találkozó témáiról, a klub munkájáról, az idei esztendő terveiről,  Baki  Szilviával a klub titkárával beszélgettünk.

90.-Születésnap a gondozóházban
A mai adásban két szépkorú köszöntéséről készült összefoglalót is láthatnak nézőink. Balla Rudolfné köszöntését már felidéztük, most kérem, ismerkedjenek meg Ács Józsefnével, aki a Gondozóházban él férjével együtt. Ő február 9.-én ünnepelte születésének 90.-évfordulóját.

Ki Mit Tud?
Mint ahogy azt már megszokhatták adásunkat a Nyugdíjas Ki mit tud? egyik produkciójával zárjuk. Majer Istvánné saját versét hallhatják, a címe: Egyedül.