EZÜST ÉVEK

Adás időpontja: 
2013. április 16, kedd, 19:45
Leírás: 

OMNYE
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok találkozójának mindig más a kiemelt vendége, előadója, mesélője. Nem vagyok biztos abban, hogy a vendég szó megfelelő, hiszen az előadó ebben az esetben régi ismerős, és csak a nyugdíjas  klubban új. Noha Gombás Vilmos a MÁV-tól ment nyugdíjba, mégis mindenki régi DKV-snak, illetve MOL-osnak tartja. Ami köztünk legyen mondva, nem is meglepő, hiszen a kezdetektől felelős beosztásokban együtt élt a hatalmas vállalattal.

Művészházaspár
Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor a közelmúltban léptek fel városunkban. A nagysikerű előadás után, arra kértük őket meséljenek híresen jó kapcsolatuk titkairól, egymás tiszteletéről, házasságukról, a férfi és női szerepekről.

Kvantumház
A tavaszi nagytakarítás nem csak a lakásnak, de szervezetünknek is jót tesz. Már gyakran az is sokat segít, ha elbeszélgethetünk barátainkkal, vagy természetgyógyászokkal, szakemberekkel. Az érdi Kvantumház olyan hely, ahová bátran betérhetnek kérdéseikkel az érdeklődők, legyenek bár aktívak vagy nyugdíjasok a találkozók mindig mindenki számára nyitottak.

Futabatta
A lelkes és kitartó résztvevők nyereménye strandbelépő, de a jó társaság miatt is sokan jönnek. Szinte minden nyugdíjas vérnyomást, és vércukor szintet is méret és természetesen mindenki ismeri Ember Zsuzsit, aki kiváló szakmai tanácsokkal látja el a nyugdíjasokat. Mi másról szólhatna következő beszámolónk, mint a Futabattáról. Sportoljunk együtt egyet!

Tavaszköszöntő
Ha előre tudom, hogy a tavaszköszöntő bálra a természet is ennyire hallgat, biztosan megkérem a szervezőket, tegyék egy-két héttel korábbra a rendezvényt, mert már akkor is jól jött volna a napsütés és a meleg. A Harmónia Nyugdíjas Klub tavaszköszöntő bálja után egy csapásra kisütött a nap, és megjött a meleg. Igazán nem lehet panasz a rendezvény sikerére!