Ezüst évek

Adás időpontja: 
2014. december 23, kedd, 19:45
Leírás: 

Az Őszidő Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepségen jártunk, ahol mindig jó a hangulat

Mozgáskorlátozottak karácsonyi süteményversenye  
A tavalyi évben káposztából készült ételekkel versenyeztek a mozgássérült klub tagjai, az idén azonban, - legnagyobb örömömre - édes sütemények elkészítésének versenyére nevezhettek be a klub tagjai. A versenyre több mint 10-en jelentkeztek. Így nem volt könnyű dolga Török Sándornak, az egyszemélyes zsűrinek,  hiszen mindegyik édes csemegét meg kellett kóstolnia.

Az Őszidő Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepségen
Már jó pár esztendeje szervezi az Őszidő Nyugdíjas Klub életét Cser János valamint felesége Pannika. A találkozókon mindig jó a hangulat, és igazi összetartozásról tanúskodik az is hogy nem csak a közös táncmulatságokon vesznek részt sokan, hanem a kirándulásokon színházlátogatásokon, vagy vetélkedőkön is. Karácsonyi ünnepségükön a tagok a Cser házaspárt is köszöntötték.

Dunafüredi Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepsége
A Dunafüredi Nyugdíjas klubban már hagyomány, hogy a karácsonyi találkozón az udvaron álló kis fácskát maguk által készített díszekkel szépítik, dekorálják a nyugdíjasok. A találkozón, ha esik, ha fúj részt vesz Szél Pál képviselő is, hiszen Ő is részt vesz a díszítésben.

OMNYE
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok novemberi klubnapján több tartalmas program várta a klub tagjait. Volt játékos vetélkedő, amelyről a következő adásban számolunk be, csakúgy mint a rendkívüli magyar óráról, amelyen Bálint Ferencné tartott előadást Radnótiról. 
Hangyássy Zsuzsa festmény kiállítására is sokan érkeztek, melyről most  tudósítunk.

Ki Mit Tud?
Mint ahogy azt már megszokhatták adásunkat a Nyugdíjas Ki mit tud? egyik produkciójával zárjuk. A mai alkalommal Vígh Judit mond el egy régi székely mesét, egy asszony két gyermekecskéjéről.