Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. november 11, kedd, 19:45
Leírás: 

Igazi szüreti mulatságra várták az Őszidő Nyugdíjas Klub tagjai barátaikat, valamint más klubok tagjait a Szekeres József  Konferencia és Rendezvény Központba

Nyugdíjas bál
A Barátság Kulturális Központban, első alkalommal rendezték meg a Nyugdíjasok Hete című rendezvény sorozatot. Az egy hétig tartó programsorozat zárásaként a Szekeres József Konferencia és Rendezvényközpontban Nyugdíjas Bált tartottak. A találkozón több száz nyugdíjas vett részt, majdnem mindegyik nyugdíjas klub képviseltette magát és voltak olyan százhalombattai idősek is, akik nem tagjai egyik nyugdíjas klubnak sem. A szervezők nem titkolt célja volt, hogy minden százhalombattai nyugdíjast bevonjanak a városi programokba.

Őszidő Nyugdíjas Klub
Igazi szüreti mulatságra várták az Őszidő Nyugdíjas Klub tagjai barátaikat, valamint más klubok tagjait a Szekeres József  Konferencia és Rendezvény Központba. A délutántól estig tartó programon a Városi Nyugdíjas Klub, valamint az Óvárosi Nyugdíjas Klub tagjai is részt vettek.

Gondozóház
Minden évben elismerő mosolyt csalnak a Gondozóház lakóinak arcára a Városi Népdalkör tagjai. A már 20-esztendeje működő népdalkör tagjai mindig szívesen, adnak műsort, legyen az gondozóház vagy nagyszínpad, ugyanazzal a kötetlen jó kedvvel énekelnek fellépéseiken. Legutóbb szüreti dalokat adtak elő az időseknek.

OMNYE
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok Egyesülete, évről-évre október végén, november elején tartja közgyűlését. Ezeken a találkozókon meghallgatják az elmúlt esztendőben történt kirándulásokról, rendezvényekről szóló beszámolókat, valamint műszaki előadásokon vesznek részt.

Ki Mit Tud?
A Barátság Kulturális Központ kamaraterme adott otthont, még októberben a nyugdíjasok Ki Mit Tud? című rendezvényének. Legutóbbi adásunkban megígértem önöknek, hogy adásról-adásra látni fogják az ott bemutatott produkciókat. A mai alkalommal egy Romhányi és egy Petőfi  verset hallhatnak, az előadók pedig Furcsa Katalin és Baracsy Ibolya lesznek.