EZÜST ÉVEK

Adás időpontja: 
2013. május 14, kedd, 19:45
Leírás: 

Őszidő a Régészeti Park
A Régészeti Park Szezonnyitóján hagyományosan részt vesznek a nyugdíjasok is. Az idei esztendőben az Őszidő Nyugdíjas Klub tagjai szerveztek kihelyezett klubnapot, ahol őskori, játékokat játszottak, és bronzkori ételeket ettek.

Mozgáskorlátozottak
Vészesen közeledik az adóbevallások leadásának határideje. A pontos dátumról, a mozgáskorlátozottakat érintő változásokról, és a gépkocsik adózásáról is megtudhatnak hasznos információkat.

OMNYE klubnap
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok a Költészet napja alkalmából előadót hívtak klubnapjukra. Bálint Ferencné, József Attila életéről beszélt. A rendhagyó magyar órán versrészleteket, önéletrajzi adatokat is hallhattak az alkalmi „tanulók”.

Családsegítő
Dunafüreden a családsegítőben megrendezett egészség délelőttön, a már hagyományos ételkóstoló várta a nyugdíjas klub tagjait. Ember Zsuzsa városi egészségnevelő a szokásoknak megfelelően egészségügyi tanácsokkal is ellátta a találkozóra érkezőket.  

Városi Népdalkör
Ragyogó napsütés, hideg sör, színes lufi, vidám, mosolygós emberek, és sokszínű műsor várta május elsején a városlakókat. A főtér megtelt családokkal, kikapcsolódni vágyó emberekkel.
Adásunk végén dalcsokorral búcsúzunk Önöktől, felidézve május elseje hangulatát. A városi Népdalkör előadásából hallhatnak részleteket.