Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. július 22, kedd, 20:00
Leírás: 

DERT
Már régen találkoztunk az erőmű nyugdíjas klubjának tagjaival, hiszen havonta csupán egy alkalommal jönnek össze, és sajnos valamennyi lehetőséget mi sem tudunk kihasználni a találkozók megörökítésére. De most itt úgy gondoltam látogassuk meg őket, hiszen a közelmúltban jártak Hajdúszoboszlón, és biztosan szívesen mesélnek a kellemes fürdővárosban eltöltött napokról.

Mozgáskorlátozottak főzés
Egy szép nyári napon már korán reggel elkezdődött a krumpli pucolás, a főzés előkészítése, hogy a kondér megteljen mindenféle finomsággal. A mozgáskorlátozottaknál már hagyomány, hogy minden esztendőben Garaiék otthonának kertjében főzik meg a nyári közös ebédhez az illatozó pörköltet.

Őszidő Nyugdíjas Klub
Az Őszidő Nyugdíjas Klubjának tagjai évről, évre a Régészeti Parkban tartják meg félévzáró összejövetelüket, így természetesen a hónap elején, az idei esztendőben is ott találkozott a csapat. Az egész napos programon, már hagyomány, hogy a nagymamák, nagypapák, ilyenkor elhozzák unokáikat, és a régészeti parkban együtt töltik az egész  napot.

OMNYE
Az olajipari műszaki nyugdíjasok júliálisára a hónap elején került sor. A találkozónak ez alkalommal a dunafüredi Csónakház adott helyet. Az egésznapos programra nem csak a klubtagok, voltak hivatalosak hanem a MOL egykori vezetői is meghívást kaptak.

Óvárosi Napok
Az Óvárosi Napok közel 3-napos forgatagában, minden korosztály találhatott magának tetsző műsort és elfoglaltságot az Óvárosi Szent László téren. A „minden ami mezőföld” című programsorozatban kaptak helyet a nyugdíjasok a hagyományőrzők. Mai adásunkban a Városi Népdalkör műsorával búcsúzunk önöktől. Érdemes lesz az utolsó percig velünk tartani, hiszen igazán szép dallamok csendülnek majd fel.