Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. május 27, kedd, 19:45
Leírás: 

OMNYE klubnap
Az Olajipari műszaki nyugdíjasok legutóbbi klubnapján több programlehetőség közül választhattak a klubtagok. A Világjáró klub tagjai úti beszámolót láthattak Kanadáról, majd a képzőművészet kedvelőinek László Bandy tartott előadást. A kisteremben pedig Gulyásné Katalin üvegfestményeiben gyönyörködhettek a résztvevők.

Harmónia Nyugdíjas Klub Névnapi köszöntések
Minden nyugdíjas klubban negyedévente megünneplik a névnaposokat, és alkalmanként a születésnaposokat is köszönteni szokták. Ne tessék itt nagy dolgokra gondolni, egy szál virág, egy üveg ital, vagy egy kis csokoládé tökéletesen megfelel a szeretet, a  jókívánságok kifejezésének.

Pogácsakészítés Bauer Margittal
A Nyugdíjas klubokat látogatva minden alkalommal illatozó, házi süteményekkel találkozunk.
Alkalmanként egyet-egyet meg is kóstolunk. Hol sós, hol édes, cukros, vagy krémes finomságokkal kínálnak bennünket. Legutóbbi Dunafüredi látogatásunk alkalmával a Dunafüredi Nyugdíjas Klub vezetője Margitka egy remek sós süteményt mutatott nekünk, én pedig úgy gondoltam, __természetesen előzetes véleményét, és „engedélyét” is megszerezve, _megosztom önökkel  a „Nagymama Finom Pogácsája” receptjét.

Mozgáskorlátozottak klubnap
A mozgáskorlátozottak legutóbbi találkozójára vendég előadót hívtak, aki az egészségről, az orvos beteg kapcsolatáról, a magas vérnyomásról,valamint a betegség kezeléséről tartott előadást. Dr. Benedek László már második alkalommal volt vendége a klubnak, és hogy mindenki fel tudjon készülni a következő találkozóra is, már most megbeszélték a „klubrendelés” szeptemberi pontos időpontját.

Népdalköri találkozó
Évről évre népdalköri találkozókat szervez a Városi Népdalkör városunkban. Idén a Barátság Kulturális Központ volt a helyszín, ahol négy kórus mutatkozott be a nagyérdeműnek, a népdal szerelmeseinek. A fellépők ez alkalommal: Kajászóról,  Baracskáról, és  Perkátáról érkeztek.