Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2023. november 28, kedd, 19:45
Leírás: 

Az OMNYE novemberi klubnapjának szervezője Pogány Gyula volt, aki az idén 50 éves Liszt Ferenc kórus egyik meghatározó alakját, Strausz Kálmánt látta vendégül egy pódiumbeszélgetésre

OMNYE klubnap
Az OMNYE novemberi klubnapjának szervezője Pogány Gyula volt, aki „közmegelégedésre” úgy döntött, hogy az idén 50 éves százhalombattai Liszt Ferenc kórus egyik meghatározó alakját, Strausz Kálmánt látja vendégül egy pódiumbeszélgetésre.
Megszólaló: Pogány Gyula, Strausz Kálmán

Születésnapi köszöntés
Novemberben több 90 évesnél idősebb százhalombattait köszöntött Vezér Mihály polgármester az önkormányzat nevében, és elvitte a miniszterelnöki köszöntő emléklapokat is. A lakótelepen él Gazdaru Katalin Ágota, aki a sok megpróbáltatás ellenére is vidám, tevékeny asszony, aki heti 3 alkalommal 7-8 kilométert nordic-walkingozik.
Megszólaló: Szabó Zoltán – önkormányzati képviselő, Gazdaru Katalin Ágota

Születésnapi köszöntés – Kővári Jánosné
Következő születésnaposunk Százhalombattán született, és minden városunkhoz köti. Kővári Jánosnénak már nehezére esik a járás, de beszélgetni nagyon szeret, és boldog, hogy szerető család veszi körül.
Megszólaló: Kővári Jánosné

Születésnapi köszöntés – Kovács István
Ezen a napon még egy 90 éves „születésnapost” köszöntött Vezér Mihály és az Óváros önkormányzati képviselője, Szabó Gábor. Kovács István családja 11. gyermekeként született. Mindig sokat dolgozott, és nagyon szerette a labdarúgást, II. osztályú focicsapatban is játszott, kapus volt. A múlt nehézségeit számára is a gyerekei és unokái szeretete feledteti.
Megszólaló: Kovács István, Vezér Mihály Ph.D. - polgármester, Szabó Gábor – önkormányzati képviselő

Bandy és az MMAT
Nyitott és Zárt – Poszterek és Könyvművek címmel a HBVK előterében tekinthető meg a Magyar Művészkönyv Alkotók Társaságának kiállítása, ahol örömmel fedeztük fel László Bandy alkotásait is. Bandy elmesélte, hogy ő is ott volt a társaság alapításánál. A kiállítás december 9-ig tekinthető meg.
Megszólaló: László Bandy