Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. április 29, kedd, 19:45
Leírás: 

Őszidő Nyugdíjas Klub
Az Őszidő Nyugdíjas Klub legutóbbi találkozóját az előzetes tervek szerint a Régészeti Parkban szerették volna megtartani. Azonban az „ősziesre” fordult időjárás miatt a  Régészeti Parkba szervezett program elmaradt, így koszorúzás után a múzeumban tartották meg a klubnapot.

Mini portré
Mini Portré sorozatunkban a Magyar Jánossal készült beszélgetést ajánlom a figyelmükbe. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége százhalombattai szervezetének alapító tagja a kezdetekről, gondolkodásmódjáról, elkötelezettségéről, a mindennapos munkáról, az előadásokról, valamint a visszavonulásáról is beszélt.

OMNYE tóksó és húsvét
Az Olajipari műszaki nyugdíjasok legutóbbi találkozóján igazi talk show vendégei lehettek a klub tagjai, Buzai Józseffel Pogány Gyula beszélgetett. A közel másfél  órás program után a nőket köszöntötték a férfiak, kedves, mókás, pikáns locsoló versekkel készültek, a hölgyek pedig a hagyományoknak megfelelően szép díszes tojásokkal köszönték meg fáradozásukat.

Ki? Mit? Tud?
Az elmúlt hétvégén rendezték meg a BKK-ban a Ki? Mit? Tud? -ot ahol  35 produkciót láthattak az érdeklődők. A versenyzők között, Csatlós András nyugdíjas saját versével indult a megmérettetésen, vele Németh Krisztián kollégám beszélgetett az versekről, az írás nyújtotta határtalan szabadságról.

Dunafüredi Nyugdíjas Klub
Május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat, dédmamákat, anyák napján. Erről az ünnepről majdnem mindegyik nyugdíjas klub megemlékezik. A Dunafüredi Nyugdíjas Klubban  jövő hétfőn köszöntik az édesanyákat, de külön kérésemre most elmondanak nekünk egy anyák napi verset, hiszen a hétvégén 4.-én virággal, szép verssel mi is köszönthetjük őket.