Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2023. március 07, kedd, 19:45
Leírás: 

Farsangi mulatságot szerveztek a Cseverészde Klub és az Idősek klubjának tagjai számára a VCSGK Dunafüredi épületébe. A bátrabbak jelmezt is húztak

Horváth Piroska
Városunk kilencven éves lakóit köszöntötte februárban, Dr. Vezér Mihály polgármester. Az elsőként fölkeresett idős hölgy, nagyon örült a látogatásnak, amelyen megkapta a miniszterelnök köszöntőlevelét és a város ajándékát is. Horváth Piroskát az Idősek Gondozóházában látogatta meg városunk polgármestere.
Megszólaló: Horváth Piroska

Gulyás Mihály
Piroska néni köszöntése után több 90 évest is köszöntöttek, így Gulyás Mihályt is, aki több mint hatvan éve él boldog házasságban. Misi bácsi és felesége jó kedélyű, kedves emberek. Misi bácsi születése óta Százhalombattán él.
Megszólaló: Gulyás Mihály

Megyes Ferencné
Megyes Ferencné az Újtelepen lakik egy takaros házikóban. Egész életében a Budapesti Lenfonóban dolgozott. Az elmúlt 90 évre szívesen emlékezik vissza, az öröme pedig határtalan volt, amikor nemrég született dédunokájáról beszélt.
Megszólaló: Megyes Ferencné, Vezér Mihály Ph.D.- polgármester

OMNYE klubnap
A Halom TV stábja is rendszeresen kap meghívást az OMNYE klubnapjaira. Most is ott voltunk. A telt ház mindig garantált, hiszen érdekes programokat kínálnak. A legutóbbi nap szervezője Pogány Gyula volt, az egyik előadó pedig Bálint Ferencné, aki rövid irodalomtörténeti kalandozásra hívta az érdeklődőket.
Megszólaló: Pogány Gyula, Bálint Ferencné

Óvárosi Nyugdíjas klub
Egy darabig még nem fogyunk ki a farsangi programokból. Ercsiben találkoztunk az Óvárosi Nyugdíjas Klub vezetőjével, és a klub néhány tagjával, akik éppen farsangi mulatságon vettek részt. A találkozó jó alkalom volt arra is, hogy az elmúlt időszak eseményeiről és terveikről kérdezősködjünk.
Megszólaló: Sándor Irma – az Óvárosi Nyugdíjasklub vezetője

VCSGK
A farsangi időszak utolsó napjára szerveztek farsangi mulatságot a Cseverészde Klub és az Idősek klubjának tagjai számára a VCSGK Dunafüredi épületébe. A bátrabbak jelmezt is húztak, amit jól tettek, mert így dupla eséllyel indulhattak a tombola sorsoláson. A program főszereplője a zene volt, vetélkedővel, tánccal, de a bingó is előkerült sok-sok nyereménnyel.
Megszólaló: Kámán Attiláné – szervező