Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2023. február 21, kedd, 19:45
Leírás: 

Az ercsi Nosztalgia Táncklub szervezésében 2017 óta havonta egy alkalommal táncos összejövetelt tartanak, amelyre a százhalombattai Nyugdíjas klubok is szívesen elmennek

Nosztalgia Farsang
Az ercsi Nosztalgia Táncklub szervezésében 2017 óta havonta egy alkalommal táncos összejövetelt tartanak, amelyre a százhalombattai Nyugdíjas klubok is szívesen elmennek. Most farsangi, jelmezes táncos mulatságra jöttek össze az idősebb generáció tagjai az Ercsi Művelődési Házban. A bátrabbak jelmezt is öltöttek.
Megszólaló: Czájlinger Jánosné – szervező, Horváthné Deák Anna – a Városi Nyugdíjasklub vezetője, Szabó Tamás – polgármester

Múzeumi kapcsolat
Meglehetősen jó a Matrica Múzeum együttműködése néhány nyugdíjas klubbal. Sokat segítenek a hétköznapokban, főként a kerti munkáknál, de rendszeres látogatói a múzeum programjainak is. 
Megszólaló: T. Németh Gabi, Tóth Zsuzsa – Matrica Múzeum

OMNYE torna
Az OMNYE tagjai nemcsak az elméjüket csiszolják klubnapjaikon, azt is fontosnak tartják, hogy szervezetük egészséges működéséhez, a megfelelő mennyiségű és minőségű mozgást is megkaphassák. Heti rendszerességgel tornafoglalkozáson vesznek részt.
Megszólaló: Sziva Miklós – az OMNYE elnöke

Gerinctorna
A szervezet minőségi „karbantartása” vagyis a mozgás, a korosztálynak megfelelő torna azért is fontos, mert ha nem használjuk az izomzatot, az ízületek is elkezdenek leépülni. De hallgassuk a „kortalan” szakembert.
Megszólaló: Tanner Ilona – gerinctréner