Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2023. február 07, kedd, 19:45
Leírás: 

A dunafüredi közösségi házban gyűltek össze a Városi Nyugdíjas Klub tagjai. Az új évet „szilveszteri bállal” kezdték.

Nagy versmondás
A Magyar Kultúra napját követő napon, január 23-án került sor a nagy versmondásra. A Szent István téri rendezvényen a diáksereglet mellett nyugdíjas klubok tagjai is részt vettek és együtt szavalták el a Himnuszt.
Megszólaló: Szigetvári József – a BKK igazgatója, Vezér Mihály PhD. - polgármester, Molnár Károlyné – a Harmónia Nyugdíjasklub vezetője

OMNYE Klubnap
Az OMNYE januári klubnapján különleges kulturális kalandozásra hívták a klubtagokat. A nap szervezője és egyik előadója Tolvaj Gábor volt. Az előadó a Tiziano által megfestett és a Rubens által lemásolt Ádám és Éva című alkotásokat hasonlította össze.
Megszólaló: Tolvaj Gábor

Szent Biblia, Szent Korán
Galánfi Csaba az OMNYE klubnapjának másik előadója, a szent Bibliát és a Koránt hasonlította össze. Az előadó MOL-os múltja mellett három egyetemen, és 3 főiskolán is tanított.
Megszólaló: Galánfi Csaba

Városi Nyugdíjasok klubnap
A dunafüredi közösségi házban gyűltek össze a Városi Nyugdíjas Klub tagjai. Az új évet „szilveszteri bállal” kezdték. Ottjártunkkor kultúra napi megemlékezést tartottak, többen mondtak verset is. A fontos megbeszélni valók mellett jutott idő az aktuális köszöntésekre is.
Megszólaló: Vál Rozi