Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2022. december 27, kedd, 19:45
Leírás: 

Karácsony a gondozóházban - A Gondozóház idős lakói is készültek karácsonyi rendezvényükre, és nagyon örültek látogatóiknak, az önkormányzat személyes ajándékainak

Karácsony a gondozóházban
Az adventi időszakban a sok munka, tervezés és szervezés közben mindig érdemes rövid időre megállni, és befogadni azt a sok szép és jó eseményt, amiből lelkileg is építkezni lehet. A Gondozóház idős lakói is készültek karácsonyi rendezvényükre, és nagyon örültek látogatóiknak, az önkormányzat személyes ajándékainak.
Megszólaló: Till Erika – a VCSGK intézményvezetője, Vezér Mihály - polgármester, Török Sándor - alpolgármester, Nagy Balázs - alpolgármester

Karácsony
Városi nyugdíjas Klub

Az önkormányzat minden évben gondol a nyugdíjas klubokra az Adventi, Karácsonyi időszakban is. Sorra meglátogatják a klubokat és az idősebb generáció számára hasznos ajándékokat adnak át. Előző adásunkban már 6 nyugdíjas klub Karácsonyi rendezvényén voltunk, folytatásként nézzük a többiek hogyan ünnepeltek. A Városi Nyugdíjas Klub tagjai már hetek óta készültek, hogy mindenkinek jusson meglepetés a Karácsonyfa alá.
Megszólaló: Horváthné Deák Anna Mária – klubvezető, Török Sándor - alpolgármester

Irodalmi teadélután
VCSGK

A Városi Családsegítő és Gondozási Központ Idősek Klubjának és a Cseverészde Egyedülállók Klubjának tagjai közös karácsonyi irodalmi teadélutánra gyűltek össze a Dunafüredi Gondozó Házban. Az alkalomra Nagy Balázs alpolgármester elvitte az önkormányzat Karácsonyi ajándékait.
Megszólaló: Kámán Attiláné – szervezeti egység vezető, VCSGK , Nagy Balázs - alpolgármester

OMNYE Évadzáró
Megtartotta Karácsonyi évadzáró rendezvényét az OMNYE is.  A rendezvény jó alkalom volt az ünneplés mellett arra is, hogy visszatekintsenek az egész éves munkára, színvonalas programjaikra és értékeljék a mögöttük álló évet. A népes csapat tagjai finomságokkal, karácsonyi dalokkal, szavalatokkal, is készültek. 
Megszólaló: Buda Dénes – az OMNYE elnökségének tagja, Nagy Balázs - alpolgármester

Óvárosi Nyugdíjasok Karácsonya
Az óvárosi Nyugdíjasok is megtartották évzáró karácsonyi ünnepségüket, ahol az óvodások karácsonyi verseket, énekeket adtak elő. Az önkormányzat ajándékait Török Sándor és Vezér Mihály polgármester vitték el a nyugdíjasklubnak.
Megszólaló: Sándor Irma – klubvezető, Szabó Gábor – önkormányzati képviselő, Vezér Mihály PhD. - polgármester