Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2022. november 29, kedd, 19:45
Leírás: 

A VCSGK Erzsébet és Katalin bált tartott a Cseverészde Klub és az Idős Klub tagjai számára. Az irodalmi teadélután témája Karády Katalin volt, akiről Murzsa Kata színjátszó mesélt  

OMNYE 1
Az önkormányzat energiatakarékossági intézkedései miatt az Óvárosi Közösségi házban tartja klubnapjait az OMNYE. A nagy létszámú csapat mindig valamilyen téma köré csoportosítja összejöveteleit. Legutóbb Pogány Gyula volt a „nap szervezője”.
Megszólal: Pogány Gyula, Buda Dénes

VCSGK
A Városi Családsegítő Központ Erzsébet és Katalin bált tartott a Cseverészde Klub és az Idős Klub tagjai számára. A programsorozat indító rendezvényére sokan érkeztek. Az Irodalmi teadélután témája Karády Katalin volt, akinek életútjáról, élete fontos állomásairól mesélt Murzsa Kata színjátszó. Természetesen sok-sok dallal tűzdelve az előadást.
Megszólal: Kámán Attiláné, Murzsa Kata – színjátszó, az Ercsi Felvonulási Tünetek Színjátszó Műhely vezetője, szervezője

FAHÉJ
Az Adventi időszak egyik jellegzetes fűszere a fahéj. Össze nem téveszthető illataromája mindenki számára előcsal valamilyen finom emléket: egy jó almás pitét, illatozó kávét, tejbegrízt, vagy a testet, lelket melengető forralt bort. De nem a kulináris élményeket gyűjtöttük össze, hanem jótékony hatásairól szeretnénk beszélni, ami különösen aktuális ebben a megfázásos időszakban.
Megszólal: Baki Szilvia

Adventi asztali dísz
Menjünk ki a természetbe, esetleg a Duna partra, ahol mindent fellelhetünk, amiből el lehet készíteni idei adventi díszünket. Fő a természetesség, fenyőágak, bogyók, zuzmó és gyertya, no meg egy kis kreativitás, és készen is van az adventi díszünk vagy koszorúnk.
Megszólal: Henrik Kati - virágkötő