Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2022. szeptember 20, kedd, 19:45
Leírás: 

A Battai Napok egyik legnépszerűbb eseménye a „Jó ebédhez szól a nóta”. A város megvendégeli a 65 év felettieket egy finom ebédre

OMNYE klubnap
A nyári szünetet követően ismét hatalmas lendülettel indította klubéletét az OMNYE. A baráti cseverészés mellett előadást hallgathattak meg Tolvaj Gábor képzőművészeti élményeiről, a festményekről kicsit másképp. És hogy ne távolodjanak el szakmájuktól, felelevenítették a Dunai Finomító egyik legjelentősebb beruházásának, az FCC üzem építésének történetét is. Bakos Iván és dr. Gombás Vilmos idézte fel, az akkor rekord összegűnek számító, 6,3 milliárdos beruházást.
Megszólaló: Buda Dénes – a klubnap szervezője, OMNYE, Tolvaj Gábor – az OMNYE tagja

Nyugdíjas évek
Augusztus végén nyugdíjba ment Varga Imre. A néhány hete még a SZÁKOM, vezető munkatársaként dolgozó szakember borászként is ismert. Nyugdíjas tervei mellett, az idei szőlőtermésről is kérdeztük.
Megszólaló: Varga Imre

Battai Napok
A Battai Napok egyik legnépszerűbb eseménye a „Jó ebédhez szól a nóta”. A város megvendégeli a 65 év felettieket egy finom ebédre. A rendezvénysátor hangulatos étteremmé alakul, mindenhová asztalok kerülnek, a színpadon pedig szól a muzsika. A hangulat természetesen most is rendkívül kellemes volt.

„Jó ebédhez szól a nóta”
Maradjunk még ennél a programnál, hiszen a kellemes „bár hangulatról” Lőrincz Ádám zongorista gondoskodott. A Budapesti Operettszínház művészei közkedvelt slágereket adtak elő, amelyekre többen táncra is perdültek.
Megszólaló: Lőrincz Dávid – zongoraművész, Siménfalvy Ágota – színművész, énekesnő