Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. április 01, kedd, 19:45
Leírás: 

OMNYE kézműves
Még húsz nap és itt a Húsvét ünnepe. Hogy rohan az idő, még csak most „kergettük el” a telet, és már készülhetünk is a tavasz legszebb  ünnepére. Az ügyes kezű hölgyek saját készítésű szépségekkel ajándékozzák meg a fiúkat, férfiakat, persze csak akkor ha jól meglocsolták Őket, Húsvét hétfőjén. Most még van elég idő elkészíteni a hímes tojásokat, fogjanak hát hozzá bátran.

NYUPEK Nőnapi köszöntő
A Nyugdíjas Pedagógusok klubjánál már régen tettünk látogatást, de most hívtak bennünket így természetesen elmentünk a nőnapi összejövetelükre, amelyet március közepén rendeztek meg. A találkozónak a Barátság Kulturális Központ adott helyet ahol a klubteremben egy kellemes délutánt töltöttek együtt a tagok, és vendégeik.

Városi Nyugdíjas Klub névnapok
Finom falatokkal, virággal, a hölgyeknek csokoládéval, a férfiaknak, itallal kívántak boldog névnapot, klubtársaik. A Városi Nyugdíjas Klubban azonban, nem csak a névnapjukat ünneplők köszöntötték, hanem egy „születésnapost” is, aki nem más mint a klub vezetője, akinek innen is kívánunk még nagyon sok boldog születésnapot.

Mozgáskorlátozottak
Az önkéntes munka nem új keletű a mozgáskorlátozottak százhalombattai szervezeténél, hiszen többen már évek óta önkéntesen, térítés nélkül dolgoznak, hogy segítsék mozgássérült társaikat. A változás most az, hogy már a fiatalok jelentkezését is várják, hiszen nekik is lehetőségük van leigazoltan önkéntes munkát vállalni a szervezetnél.

OMNYE Klubnap
Az OMNYE márciusi találkozójára érkező klubtagokat, több programlehetőség is várta. A rejtvényfejtők már kora délután birtokba vették az óvárosi közösségi házat, kicsit később a kézimunkák szerelmesei érkeztek, hogy Nádasy Andrea képeiben gyönyörködjenek, és legvégül megérkeztek a főprogram után érdeklődők is, Ők dr. Csehák Izolda karnagy előadását hallgathatták meg, ahol a zenéé volt a főszerep.