Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2021. december 28, kedd, 19:45
Leírás: 

Az OMNYE karácsonyi, egyben évzáró rendezvénye rendhagyó volt, csak összejöttek egy baráti beszélgetésre, süteményezésre

OMNYE KARÁCSONY
Az OMNYE karácsonyi, egyben évzáró rendezvénye rendhagyó volt. Nem voltak szakmai, vagy különlegesen érdekes előadások, csak összejöttek egy baráti beszélgetésre, süteményezésre. Az év nehezen indult, sokan tartottak és tartanak a COVID-tól, de a nyári nyitás meghozta a reményt és elkezdett éledezni az egyesület. A részletekről Sziva Miklós elnököt kérdeztük.
Megszólaló: Török Sándor – alpolgármester, Sziva Miklós – az OMNYE elnöke

Karácsony A Rákbetegek Klubjánál
Török Sándor alpolgármester a Rákbetegek Klubjának is elvitte az önkormányzat karácsonyi ajándékait, ez alkalommal a sóbarlang bérlet helyett számukra fontos vitaminokat kaptak. Nagyon kevés, tagjuk van, a többi klubhoz hasonlóan itt is sokan félnek a pandémiától.
Megszólaló: Török Sándor – alpolgármester, Nagymányai Csilla - klubvezető

Dunafüredi meglepetés
Dunafüred fenyődíszítő ünnepén találkoztunk Garai Józsefnével, aki már évek óta zsíros kenyérrel lepi meg a karácsonyozókat. A fadíszítés mellett mindenkinek jólesett a hagyományos ínyencség, elárulom a riportot sem volt könnyű elkészíteni Marika nénivel, mivel a lilahagyma illata vonzotta az éhes szájakat.
Megszólaló: Garai Józsefné

Óvárosi Nyugdíjasok Karácsonya
Nekünk már nem is jutott zsíros kenyér, a riport végére mind elfogyott! Az Óvárosi Nyugdíjas klub tagjaival megtelt a közösségi ház nagyterme. Mindenki készült az év utolsó klubnapjára az együtt elfogyasztott estebédre. Természetesen hozzájuk is eljutott az önkormányzat ajándéka a szaloncukor és a sóbarlang bérlet is.
Megszólaló: Török Sándor – alpolgármester, Sándor Irma - klubvezető