Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2021. október 05, kedd, 19:45
Leírás: 

A Rátonyi Róbert Színház vezetője, Teremi Trixi társulatával operett-gálaműsorral örvendeztette meg a százhalombattai közönséget

OMNYE
Nosztalgiázás és hagyományos előadás, no és jó hangulatú beszélgetések, találkozások jellemezték az OMNYE legutóbbi klubnapját, amelyet az Óvárosi Közösségi Házban tartottak. A nap vendége Galánfi Csaba volt, aki a DKV nemzetközi osztályát vezette 18 évig, majd a MOL kutatási és stratégiai kommunikációs igazgatója volt. Különleges előadását rendkívüli érdeklődéssel fogadták egykori kollégái.
Megszólaló: Sziva Miklós – az OMNYE elnöke, Galánfi Csaba – nyugdíjas

Harmónia
Óriási 130-140 fős létszámmal működik a Harmónia Nyugdíjas Klub. A kéthetente tartott klubnapokon főként az aktuális feladatokat, kirándulásokat beszélik meg. Legutóbb Kecskeméten jártak, hamarosan Hollókőre és Pásztóra utaznak.
Megszólal: Molnár Károlyné – klubvezető

El Camíno – Szeifert Erika
Nemsokára hazaérkezik Spanyolországból Szeifertné Tóth Erika, aki az El Camino utolsó 117 kilométerét járta végig 5 nap alatt. Az útra egyik futótársa invitálta, újabb kihívásként átlagosan napi 20 km-t tesznek meg. A kihívás új értelmet is kapott, mivel Erika mint rendes gasztro turista úgy döntött hogy végigkóstolja a spanyol zarándok út ízeit.
Megszólaló: Szeifertné Tóth Erika

Bódy Magdi
A jazz magyarországi királynője, Bódy Magdi énekesi pályafutása 12 évesen kezdődött, már a Magyar Rádió gyermekkórusával is számos külföldi fellépése volt. Sok éven át énekelt kanadai és amerikai dzsesszklubokban, rádiókban, és tévékben. Szinte hihetetlen, de most novemberben tartja 50 éves életmű koncertjét. Bódy Magdi a Freedom zenekar vendégeként, a legutóbbi jótékonysági koncertjükön lépett színpadra Százhalombattán, a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontban. A fellépés után a közelgő jubileumról is beszélgettünk.
Megszólal: Bódy Magdi - énekesnő, zeneszerző

Rátonyi színház
A Rátonyi Róbert Színház vezetője, Teremi Trixi azt mondja: Rátonyi Róbert színészi, rendezői és színháztörténeti munkája útmutatás és egyben felelősség is számukra. Örömmel és büszkén viselik nevét, és színházuk elsődleges küldetésének tekinti a magyar és nemzetközi operett irodalom kincsestárába tartozó művek határon inneni és túli bemutatását, népszerűsítését. A szubrett szerepeinek köszönhetően, jól ismert Teremi Trixi, társulatával operett-gálaműsorral örvendeztette meg a százhalombattai közönséget.
Megszólal: Teremi Trixi – társulatvezető, művészeti igazgató