Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. március 04, kedd, 19:45
Leírás: 

Dunafüredi Nyugdíjas Klub
Farsangi mulatsággal, zenével köszöntötték nyugdíjas társaikat, valamint a névnapjukat ünneplőket a Dunafüredi Nyugdíjas Klubban. Mi azonban nem a mulatságra voltunk kíváncsiak, hanem az előkészületekbe pillantottunk be.

Makrobiotika
Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, ennek érdekében nyugdíjas műsorunkban rendszeresen szolgálunk orvosi tanácsokkal nézőinknek. Most egy új módszerrel a makrobiotikával, vagyis a helyes táplálkozással foglalkozunk.

OMNYE
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok legutóbbi klubnapjára több előadó is készült, a most indított fényképnézegető klubfoglalkozásra hatan is jelentkeztek, hogy bemutathassák négy év közös kirándulásain készült válogatott fotóikat. A klubnap második részében a vendég előadó dr. Redő Ferenc régész, a történelemtudományok kandidátusa tartott előadást a Római kori kutatásokról.

Mozgáskorlátozottak munkavállalási változások
Új munkavállalási feltételek érvényesek a mozgáskorlátozottakra, a csökkentett munkaképességűkre, ami nagyon fontos változás lehet, ha a munkavállaló tovább szeretne dolgozni. A legfontosabb változás hogy napi 4-óránál, illetve heti 20-óránál nem dolgozhat többet. A változásokról Baki Szilviától hallhatunk tanácsokat.

Őszidő Nyugdíjas Klub farsang
Az elmúlt hétvégén a Szekeres József rendezvényközpontban az Őszidő nyugdíjas klub tagjai és vendégeik elbúcsúztatták az idei farsangi idényt. A mulatság kedvéért sokan maskarába öltöztek, hogy jó hangulatot varázsoljanak az idei év utolsó télűző találkozójára.