Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2014. január 21, kedd, 19:45
Leírás: 

Városi Népdalkör
Az Ani néni által vezetett népdalkörben már hagyomány, hogy az év utolsó próbájának „munkafázisát” kicsit megrövidítik, közösen ünnepelnek, évet zárnak, összefoglalnak, új évet köszöntenek, és új feladatokat jelölnek ki. A Városi Népdalkör 2013-as utolsó próbáján jártunk.

Harmónia Nyugdíjas Klub
Decemberben egymást érték a rendezvények a városban, így hogy senki ne maradjon ki mindenhová szaladtunk, és legalább egy kis időt együtt töltöttünk a klubok tagjaival. A Harmónia Nyugdíjas Klub a 2013-as esztendő évzáró találkozóját a Harcsa Csárdában rendezte meg. Az ünnepi találkozón minden névnapost köszöntöttek,  karácsonyt, és új évet is ünnepeltek.

Erőmű Szakszervezet
Az Erőmű szakszervezete minden év decemberében köszönti jubiláló tagjait. A mai alkalommal egy szép kerek szám boldog kitüntetettjét mutatjuk be önöknek. Szeitli János jubileumi oklevele a 60-as számot viseli. Ami azt jelenti, hogy kerek 60 esztendőt töltött el a szakszervezetben, és már az Erőmű első kapavágásánál is ott volt. Az ünnepségen az elmúlt évtizedekről kérdeztem a kitüntetettet.

NYUPEK
Betlehemi műsorral készültek az óvodások és a kisiskolások a NYUPEK karácsonyi ünnepségére. A kicsik verseket-mondókákat mondtak, karácsonyi dalokat énekeltek a nyugdíjasoknak, akik kis ajándékkal kedveskedtek a gyerekeknek. Az ünnepséget egy későbbi időpontban szervezett találkozó követte, a Kipp Kopp óvodában, ahol a nyugdíjas klub tagjai megismerkedhettek az óvodai élet mindennapjaival.

Városi Nyugdíjas Klub
A Városi Nyugdíjas Klub januári első találkozóján jártunk a Barátság Kulturális Központban, a 9-es teremben. Ők minden héten ott találkoznak, beszélgetnek, kártyázgatnak, és persze programokat szerveznek.

Kalendárium
A 2013-es esztendő végén már megjelent egy Százhalombattai Kalendárium, pontos nevén a Százhalom Kalendárium 2014, melynek lapjaiba mindjárt betekintünk. Kalauzunk a könyv szerkesztője Jankovits Márta lesz.