Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2020. február 04, kedd, 19:45
Leírás: 

Már Kínáig is eljutottak volna azok a gyaloglók, akik a Batta Túra alkalmazást használják. Az applikáció leglelkesebb felhasználói a nyugdíjas korosztályhoz tartoznak

Őszidő
Megszámlálhatatlanul sok kilométert megtett már Cser János, de azok is, akikkel megszerettette a gyaloglást. De nem csak ezen a területen aktív, hiszen az Őszidő Klub nyugdíjasai mindig csinálnak valami közös programot – kirándulnak, színházba járnak, vagy éppen más kluboknál vendégeskednek. De ott vannak szinte valamennyi városi rendezvényen is.
Megszólal: Cser János – az Őszidő Nyugdíjasklub vezetője

OMNYE és egészség
Az OMNYE, legutóbbi klubnapjának vezető témájává az egészséges életmódot választotta, előadást hallgattak meg arról a nemzetközi projektről, amelynek keretében a vállalkozó kedvű sportosabb klubtagok heti kétszer gerinc- és egyensúlyjavító tornán vesznek részt, teljesítményüket pedig több nemzet eredményeihez viszonyítva értékelték ki. A magyar nyugdíjasok az élen végeztek, a részletekről még többet árulunk el riportunkban. A klubnapra hívtak egy táplálkozási szakértőt is, aki az egészséges ételekről beszélt és megvitatták aktuális egyesületi ügyeiket is.
Megszólaló: dr. Viczián Tímea – gerinctréner, Buda Dénes – az OMNYE elnökségi tagja

BattaTúra
Már Kínáig is eljutottak volna azok a gyaloglók, akik a Batta Túra alkalmazást használják. Az applikáció leglelkesebb felhasználói a nyugdíjas korosztályhoz tartoznak, sokan sétálják végig a 2-5 km hosszú útvonalakat, amelyekkel be lehet barangolni az egész várost. Sétálás közben megismerkedhetnek Százhalombatta nevezetességeivel, legszebb helyeivel, miközben mozognak és a friss levegőn vannak.
Megszólaló: Ládi Tamás – fejlesztő, RNDL Apps Kft.
Kovács István
Kovács Istvánné

Vagyonvédelmi előadás
Az Érdi rendőrkapitányság illetékességi területén január eleje óta 4 alkalommal tartottak bűnmegelőzési Roadshow-t.  Főként az idősebb generációt szólítják meg a manapság elszaporodott csalások miatt. A rendőrség bűnmegelőzési előadója  Szatmáriné Berczi Dolóresz a lehetséges veszélyekről és ezek elkerüléséről beszélgetett a nyugdíjasokkal.
Megszólaló: Szatmáriné Berczi Dolóresz – r. százados, bűnmegelőzési előadó