Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2018. október 02, kedd, 19:45
Leírás: 

A Dunafüredi Nyugdíjas klub legutóbbi rendezvényén a Garai házaspár 50. házassági évfordulóját ünnepelték 

Virágos Batta
Bár már javában itt az ősz, de ha, körbejárjuk a várost, még mindig sok helyen láthatóak a színpompás nyári virágok. A Battai Napok nyitórendezvényén került sor a Tiszta udvar rendes ház, illetve a Virágos Százhalombatta pályázatok nyerteseinek elismerésére. A választás nem volt egyszerű, hiszen szerencsére idén is rengetegen pályáztak. Első összeállításunkban két díjazott meséli el, hogyan gondozza szeretett növényeit.
Megszólaló: Bicskeiné Kiss Ilona, Juhász Jánosné

Házassági évforduló Garai pár – Dunafüredi klub
A Dunafüredi Nyugdíjas klub legutóbbi rendezvényén egy 50. házassági évfordulóját ünneplő párt köszöntöttek. A rendezvényen ott voltak a településrész képviselői Török Sándor és Szél Pál is. Az alkalom jó lehetőséget teremtett a nosztalgiázásra, az emlékek felidézésére.
Megszólaló: Garai József és Garai Józsefné, Szél Pál – települési képviselő

Óvárosi Nyugdíjas Klub
Az Óvárosi Nyugdíjas Klubnak több mint nyolcvan tagja van. Az Óvárosi Napokon süti pénzt gyűjtöttek a településrész óvodájának részére, augusztusban pedig a Summerfest szeretet asztalára vittek a finom házi süteményekből. Klubnapjukon a nyári programokról, és az aktualitásokról kérdeztük a klubvezetőt.
Megszólaló: Sándor Irma - klubvezető

OMNYE
Az OMNYE legutóbbi összejövetelén a régi emlékek között kutatva felidézték az egykori munkaügyi döntőbizottság működését, ügyeit. Ebben segítségükre volt Németh Ernő a bizottság akkori elnöke. Szokásukhoz híven a kulturális témákban is megmerítkeztek.
Megszólaló: Németh Ernő – klubtag, Macsali Károly – elnökségi tag, Tóthné Barabás Irén – klubtag, Somfai István – a Poly Art Alapítvány kuratóriumának elnöke