Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2013. október 29, kedd, 19:45
Leírás: 

Az Őszidő Nyugdíjas Klub szüreti mulatsága
Adásunk végén, zenés táncos mulatsággal búcsúzunk önöktől. Az Őszidő Nyugdíjas Klub szüreti bálra hívta tagjait. A találkozónak az Óvárosi Nyugdíjas Klub adott otthont. A mulatságon mi is ott voltunk, kérem, fogadják szeretettel zenés táncos összefoglalónkat.

OMNYE kézműves foglalkozása 
Kéthetente tartanak ujjgyakorlatokat, és mi minden alkalommal szívesen megyünk, a színes papírokkal, vagy textíliákkal foglalkozó találkozókra. Most már biztosan kitalálták nézőink, hogy az olajipari műszaki nyugdíjasok, hölgy tagozatának találkozójáról lesz szó.

Az Új Élet Nyugdíjas Klub Egyesület utolsó találkozója
Sok jó programon vettünk részt velük, biztosan önök is emlékeznek például a Krisna Völgyben szervezett kirándulásukra, de rendszeresen versenyeztek a Futabatta, vagy a Matrica Múzeum nyugdíjasoknak szervezett vetélkedőjén is. Az Új Élet Nyugdíjas Klub Egyesület utolsó találkozóján a meghívott vendégeket, és a klub vezetőjét arról kérdeztem milyenek voltak az együtt töltött évek, és miért döntöttek, úgy, hogy megszüntetik az egyesületet.

A 80-feletti születésnaposok köszöntése a Dunafüredi Nyugdíjas klubban
Nem csak a húszéveseké a világ, de nem ám. A Dunafüredi Nyugdíjas Klub vezetője a tavalyi esztendőben úgy döntött, évről, évre fel fogják köszönteni a 80-felettieket. Az idén 11 születésnapos kapott ajándékot, verset, figyelmet, virágot, sok jókívánságot, tortát és bort. 

Nyugdíjas vetélkedő a „Matrica” Múzeumban
Közel 10-éve szervez vetélkedőt a nyugdíjasoknak a „Matrica” Múzeum.
Az idei évben a játék a „Minden ami Báté” címet viselte. A játékos versenyen 4 csapat vetélkedett egymással. A díjátadás után a résztvevők megkoszorúzták Ferenczi Illés néhai tanácselnök egykori múzeumalapító emléktábláját. Ferenczi Illésre, Sinka László alpolgármester emlékezett.