Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2017. május 30, kedd, 19:45
Leírás: 

Nem összeszokott páros, de már többször lépett föl együtt Vásári Mónika operett és Berkes János opera énekes. Százhalombattán is színpadra állt a két művész

OMNYE
Kalandos volt az OMNYE tagok legutóbbi kirándulása a Tárnoki kőfejtőnél, ugyanis miközben két autóbusszal is az egyik klubtagjuk pincéje felé igyekeztek, belecsöppentek egy filmforgatásba is. Legutóbbi összejövetelükön erről is élménybeszámolót készítettünk.

Monopoli a Régészeti Parkban
A Régészeti Park zöldjében Monopoliztak a Harmónia Klub nyugdíjasai. A népszerű társasjáték nemcsak az agyat tornáztatta, hanem a lábakat is, mert különféle feladatokat kellett teljesíteni az értéket jelképező babszemekért, illetve csontokért.

Gyógyító növény: vadgesztenye
Százhalombattán egy lakóteleprészt is elneveztek róla, a gyerekek ősszel különféle figurákat készítenek belőle, és Marék Veronika is megalkotta belőle mesehősét. Sokan már bizonyára tudják, hogy nem másról lesz szó,  mint a vadgesztenyéről.

Filmajánló: Hölgyek levendulában
Folytatjuk nemrégiben elindított filmajánló sorozatunkat. A mai alkalommal két korosodó nővér Ursula és Janet különös kalandjáról rántjuk le a leplet. A romantikus történet egy kis cornwalli halászfaluban játszódik, ahol a vihar partra vet egy sebesült fiatalembert.

Berkes János és Vásári Mónika - operett műsora a majálison
Végezetül jó hangulatú muzsika következik. Nem összeszokott páros, de már többször lépett föl együtt Vásári Mónika operett és Berkes János opera énekes. Százhalombattán is színpadra állt a két művész, és híres operett részletekkel, és népszerű nótákkal szórakoztatták a majálisozókat.