Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2013. október 01, kedd, 19:45
Leírás: 

Őszidő Nyugdíjas Klub találkozója
A Generációnk című újság, a nyugdíjasoknak szolgál hasznos információkkal, a törvények rendeletek és szabályok változásairól is olvashatunk a lapban.  Az Őszidő nyugdíjas klub tagjai is elolvashatják összejöveteleiken a havi lapot, hiszen Cser János a klub vezetője megrendelte az újságot, hogy a klub tagjai többek között a NYOSZ –friss híreiről is első kézből értesüljenek. 

OMNYE_utazás 
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok egyesületének elnöke barátaival együtt nagy utazó. Az elmúlt esztendőkben nagyon sok országban jártak, több órányi filmet rögzítettek. Ezekből a nyersanyagokból készülnek azok a filmek, melyeket a klubfoglalkozásaikon az egyesület érdeklődő tagjainak is bemutathatnak.

Dunafüredi Nyugdíjas Klub - 60. házassági évforduló
Nagy volt a sürgés-forgás készülődés a Dunafüredi Nyugdíjas Klubnál, a legutóbbi találkozó alkalmával. Különleges ünnepre gyűltek össze a tagok, hiszen 60.-házassági évfordulójuk alkalmából egy kis lagzit szerveztek az „ifjú házasoknak”. Volt menyasszonyi csokor, ünnepi torta, és meglepetés vendég is érkezett a nem mindennapi ünnepségre.

OMNYE Mosonyi György
Az Olajipari Műszaki Nyugdíjasok rendszeresen hívnak rendezvényeikre vendéget vagy vendégeket. Változatlanul figyelemmel kísérik régi munkahelyük, az egykori DKV, a mai MOL helyzetét. Legutóbbi klubnapjuk vendége a napjainkban is aktív, bár már két esztendeje nyugdíjas Mosonyi György volt.

Harmónia Nyugdíjas Klub
A Harmónia Nyugdíjas Klubnál már hagyomány hogy alkalmanként vendégségbe hívják a Gátőrház csapatát.  De az is gyakran előfordul, hogy kirándulásaikon a sérültek is részt vesznek. Így hát nem kell azon csodálkozni, hogy a meghívott „vendégek” nagy örömmel érkeznek egy-egy közös programra. A szeretet tapintható, a jó hangulat mindenki számára érezhető volt a dunafüredi közösségi házban rendezett klubdélutánon.