EZÜST ÉVEK

Adás időpontja: 
2013. január 22, kedd, 19:45
Leírás: 

Erőműves találkozó
Az év első hétfőjén adtak egymásnak randevút, az Erőműves nyugdíjas klub tagjai.  A zenés táncos összejövetelre mindenki hozott valami finomságot, jóféle házi sütemények kerültek az asztalokra, igazi házi bor a poharakba, és táncos lábak a parkettára.

Őszidő évadnyitó
Az óév utolsó hónapjában országos süteményversenyt hirdettek a fővárosban. Ki-ki elvihette  saját készítésű édes vagy sós süteményét a bazilika előtti karácsonyi vásárba, és ott a szakértő zsűri és a nézőközönség dönthetett, hogy az ízek kavalkádjából melyiket tartja a legfinomabbnak. A különdíjat és az egyik kategória első helyét is, az Őszidő nyugdíjas klub tagja, Jakab Árpádné nyerte.

Mini portré
Mini portré sorozatunkban Molnár Sándornéval, az Erőműves óvoda egykori dolgozójával ismerkedhetnek meg nézőink.
A napjainkban már a hetedik x-et is túllépő nagymama, egykor sok százhalombattai gyermek kedves dadus nénije volt, de máig sokan szeretik és tisztelik városunkban.

Családsegítő egészség délelőtt
A dunafüredi családsegítőben működő nyugdíjas klub tagjainak alkalmanként lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek egy égészség délelőttön.
Az elmúlt héten rendezett programon a szűrő vizsgálatok, és a tanácsadás mellett még finom falatok is várták a vállalkozó kedvűeket.

OMNYE kiállítás
Az olajipari műszaki nyugdíjasok a rendkívüli érdeklődés miatt két külön busszal indultak Budapestre a Szépművészeti Múzeumba, hogy megnézzék a Cézanne kiállítást. A nagy létszám miatt nem tudtak tárlatvezetést igényelni, így a klub „saját festőművésze”, mesélt barátainak, klubtársainak a művész életéről, a képekkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról.