Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2016. május 03, kedd, 19:45
Leírás: 

Napsütésben és rendkívül jó hangulatban telt a Régészeti Parkban megrendezett szezonnyitó főzőverseny, amelyen a város nyugdíjas klubjainak tagjai voltak a szakácsok

OMNYE
Ki ne lenne büszke unokájára, amit az is bizonyít, hogy nap-mint nap kerülnek elő fényképek amelyeket örömmel mutogatnak a nagyszülők. Mégsem adtak egyszerű feladatot az OMNYE nyugdíjasainak a szervezők, ugyanis Unokafotó pályázatot hirdettek az egyesület tagjainak. Maximum 10 fényképet lehetett leadni. A pályázaton túl, szó lesz a legutóbbi összejövetelen tartott elnökségválasztásról is.

Könyvajánló: Félix Salten: Bambi
Érdekes felfedezést hozott számomra mai könyvajánlatunk. Ki ne ismerné Salten Bambiját, amit kedves, gyerekek számára készült olvasmányként tartunk nyilván. Az európai kultúra egyik fontos alapműve, mégis egy olyan állatregény, amelyet felnőttként olvasva komoly emberi sorstörténetek, szituációk rajzolódnak ki. Nézzük, hogyan is ajánlja Márti ezt a könyvet a felnőtteknek is!
Érdemes tehát újra elővenni!

Régészeti Park
Napsütésben és rendkívül jó hangulatban telt a Régészeti Parkban megrendezett szezonnyitó főzőverseny, amelyen a város nyugdíjas klubjainak tagjai voltak a szakácsok. A feladat valamennyi csapat számára egy őskori egytálétel elkészítése volt. Mindenkinek a szervezők által biztosított alapanyagokból kellett összeállítani az őseledelt. Egy biztos, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, mi is megkóstoltuk és mindegyiket nagyon finomnak találtuk! Ki lehet próbálni!