EZÜST ÉVEK

Adás időpontja: 
2013. február 05, kedd, 19:45
Leírás: 

OMNYE női tagozata
Bizonyára már nagyon sokan várjuk a tavaszt, a melengető napsütést, az első tavaszi virágok illatát, vagy a barkafa virágzását. És egyben a Húsvétot is, amire mindannyiunknak időben el kell kezdeni a készülődést. Célszerű megmozgatni a hidegben elgémberedett ujjainkat, hogy a finom munkákat a tojásfestést, vagy az ajtódíszeket könnyedén elkészíthessük még az ünnepekig.

Mozgáskorlátozottak Közgyűlése
Az elmúlt héten tartották éves közgyűlésüket a százhalombattai mozgáskorlátozottak. A találkozón beszámoltak az elmúlt esztendő legfontosabb őket érintő változásairól. Megbeszélték pénzügyi helyzetüket, és javaslatokat gyűjtöttek az idei év terveinek elkészítéséhez is.

Farsang dunafüreden
Ugye Önök is készítettek már farsangi fánkot? Olyan könnyűt, lekvárosat, biztosan tudják tehát, hogy a jól kikevert tésztát pihentetni kell, majd a széltől illetve a huzattól is óvni, hogy szép szalagos legyen az ízletes „termék”. Még otthon sem könnyű mutatvány elkészíteni ezt az édes tésztát, hát még egy idegen helyen, jelen esetben a dunafüredi közösségi házban, ahol a családi napra a nyugdíjasok készítették a farsangi fánkot, mint utóbb kiderült_nagy sikerrel.

OMNYE klubnap
Az olajipari műszaki nyugdíjasok januári klubnapján több program is várta a tagokat, az Óvárosi közösségi házban. Az előzetes tervek szerint „kiscsoportos” klubfoglalkozáson ajánlottak filmvetítést az érdeklődőknek. A Világjáró Klub előadására azonban olyan sokan voltak kíváncsiak, hogy a nagyterem is megtelt a Norvégiáról szóló úti film vetítésének kezdetére.

OMNYE összefoglaló a változásokról
Az olajipari műszaki nyugdíjasok vendéget is hívtak klubnapjukra, akit a többi között várospolitikai témákról is kérdeztek. Dr. Vezér Mihály polgármester felkészülten érkezett a találkozóra és a 2013-as esztendő legfontosabb változásait, és azok részleteit is megosztotta a jelenlévőkkel. A rögtönzött lakossági fórumon természetesen kérdezni is lehetett, így a találkozó ezen része majd két órásra sikeredett.