EZÜST ÉVEK

Adás időpontja: 
2013. március 19, kedd, 19:45
Leírás: 

OMNYE kézműves
Virágos csipkékkel, színes textilekkel és selyem szalagokkal díszítettek habkönnyű tojásokat az olajipari műszaki nyugdíjasok hölgy tagozatának tagjai. A már hagyományosan kéthetente megrendezett összejöveteleken egyre szebb lakásdíszek kerülnek ki a találkozón résztvevő hölgyek dolgos kezei alól.  

Harmónia Klub
A Harmónia Klub legutóbbi találkozójára egy vendég is érkezett, aki az egészséges életmódról, szervezetünk tavaszi „nagytakarításról”, a gyümölcsök a vitaminok fogyasztásáról, és még a jógáról is beszélt. A klub vendége Dr. Szoboszlai Andrea orvos-természetgyógyász volt.

Mini portré
Mai emberünk sok-sok esztendőn keresztül kirándulásain fotókat készített azokról a helyekről és helyzetekről, amelyeket érdemesnek érzett a megörökítésre, majd gondolt egy nagyot és merészet, fényképezőgépét felcserélte papírra és ceruzára, és milyen jól tette. Képei pontosak, szépek, egyéniek, de legfőképpen hordozzák a hely bensőséges hangulatát is. Mai mini portrénkban Buzay Józseffel ismerkedhetnek.

Autó vásárlási lehetőségek változásai, pályázatok
A közelmúltban megváltozott jogi feltételeknek köszönhetően, egyre nagyobb kör juthat hozzá a mozgáskorlátozottaknak nyújtandó támogatáshoz, melyet autó vásárlására fordíthatnak a jogosultak. Az igényléseket március 31.-ig kell postára adni. A részleteket Baki Szilviától a mozgáskorlátozottak százhalombattai szervezetének titkárától hallhatják.

OMNYE disznótor
Ezen az eseményen szinte kivétel nélkül mindenki pálinkával kezdi a napot, majd a „gyümölcslé” elfogyasztása után megkezdődik a malacka feldolgozása is. Ezen a téli napon az Olajipari nyugdíjasok az Óvárosi közösségi házban dolgozták fel a kicsivel több mint 120-kilós „áldozatot”. Disznótoros összefoglalónkat látják.