Ezüst Évek

Adás időpontja: 
2015. április 28, kedd, 19:45
Leírás: 

Tánccal zenével ünnepelték a dunafüredi nyugdíjas klubban a névnaposokat

Őszidő Nyugdíjas Klub  
Az Őszidő Nyugdíjas Klub tagjai az idén is szinte teljes létszámban részt vettek a Régészeti Park szezonnyitóján. Most is kihelyezett klubnapot tartottak, megbeszélték a közelgő kirándulásokat, valamint a szép időben békésen sétálgattak a halmok között a Régészeti Parkban.

Margit néni 91-éves  
Mini portrénkban folytatjuk a ma már történelminek tekinthető idők felidézését, a 91-éves Györei Jánosné, Margit néni életén keresztül. Hallhatunk az 1940-es évek női munkalehetőségeiről, az utazások nehézségeiről a háború előtti, majd a háború alatti évekről is.

Tanári találkozó az Egyes sz. Általános iskolában  
A közelmúltban, az Egyes számú általános iskolában találkoztak az iskola nyugdíjas tanárai, volt pedagógusai. A találkozón felidézték az iskolában töltött éveket, és beszélgettek a nyugdíjas hétköznapokról is.  A találkozóra meglepetés vendégként ellátogatott a Harangozó házaspár.

Dunafüredi Nyugdíjas Klub
Tánccal zenével ünnepelték a dunafüredi nyugdíjas klubban a névnaposokat. Az Arankákat, az Irénkéket, és a Sándorokat köszöntötték a legutóbbi találkozón.

OMNYE
Az OMNYE klubnapját április hónapban a szokásos helyszínen az Óvárosi Közösségi Házban tartották. A találkozón Tarnóczi Sándorné festményeiből nyílt kiállítás, majd Tóth János múzeumigazgató tartott előadást a Magyar Olaj- és Gázipari Múzeumról.