EZÜST ÉVEK

Adás időpontja: 
2013. április 02, kedd, 19:45
Leírás: 

Őszidő találkozó
Adásainkban mi is gyakorta számolunk be egy-egy találkozóról, névnapi összejövetelről. A mai alkalommal azonban nem a rendezvényen forgattunk, hanem egy találkozó előkészületeibe pillantottunk be, arról faggattuk az Őszidő Nyugdíjas klub vezetőjét, hogy milyen kihívások elé állítja az összejövetelek, a névnapi mulatságok megszervezése.

Számítógép kezelő tanfolyam
A számítógép kezelés nem ördöngösség, mondják azok a netezők akik már megszokták a modern kütyük világát. Az OMNYE vezetősége azoknak a tagoknak kínál tapasztalatszerzési, tanulási lehetőséget, akik még berzenkednek a számítógép használatától. A résztvevők az első alkalommal, magával a géppel, a hozzá csatlakoztatható eszközökkel, valamint az adathordozókkal ismerkedhettek meg.

Mini portré
Elmúlt adásunkban Buzay Józseffel készült portré beszélgetésünk első részét láthatták, akkor gyermekkoráról, százhalombattai élményeiről mesélt. A mai alkalommal tovább folytatjuk beszélgetésünket, a felnőtt évekről, nagy kirándulásokról, utazásokról, munkáról, értékteremtésről, hasznos időtöltésről lesz szó.

OMNYE ünnepi vacsora 
Az elmúlt adásban, a télűző vacsora előkészületeiről, a disznóölésről adtunk hírt. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem sikerült túl jól ez a télűző rituálé, mert még mindig fagyosak és havasak az éjszakák és a nappalok. A mai alkalommal a mulatságról számolunk be, sok zenével, jó kedvel, és finom falatokkal búcsúztatjuk a telet, így április elején, talán már tényleg végleg elköszönünk a csontig hatoló hidegtől.

NYUPEK nőnap
Egy kicsit megkésve de igen jó hangulatban ünnepelték a nőnapot a NYUPEK tagjai a Barátság kulturális Központban. A tagok és a vendégek csordultig töltötték a termet, egy szék sem maradt árván a találkozón.