Híradó

Adás időpontja: 
2014. szeptember 24, szerda, 19:00
Leírás: 

Ringbe szállnak – Átadták az Érdi Boksz Klub új edzőtermét

Érden érdekes – Öt polgármesterjelölt indul a választáson Érden
Laphegy – Papírgyűjtést tartanak az Arany iskolában
Dalra fel! – Bangó Margit ad koncertet a hétvégén a BKK-ban

Boksz klub
Átadták az Érdi Boksz Klub új edzőtermét. Az egyesületnek eddig nem volt székhelye, különböző tornatermekben tréningeztek. A városközpontban kialakított helyiség avatásán jelen volt T. Mészáros András, polgármester, Dr. Csötönyi Sándor az Ökölvívó Szövetség elnöke és Balzsay Károly korábbi profi ökölvívó.
Megszólaló: Dr. Csötönyi Sándor – a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, T. Mészáros András – Érd polgármestere, Balzsay Károly – egykori profi ökölvívó

Szünetel a szolgáltatás - szöveges
A SZÁKOM Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy a Dunamenti Erőmű Zrt. 2014. szeptember 29-én a kazánokat ellátó Dunamenti III-as gázgerinc gázmérőperem hitelesítését tervezi. A munkavégzés ideje alatt, jövő hétfőn  0:00 és 22:00 között,  a fűtés- és melegvíz szolgáltatás szünetel.

Baleset
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt ma délelőtt a 6-os számú főúton Ercsinél. Egy kis- és egy nagyobb teherautó ütközött össze. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben.

Érdi jelöltállítás
Öten szállnak ringbe Érd megyei jogú város polgármesteri székéért. T. Mészáros Andrást, a FIDESZ-KDNP jelöltjét négyen hívták ki, köztük két független jelölt. A településen öt szervezet illetve párt rendelkezik kompenzációs listával.
Megszólaló: Mecsériné Szilágyi Erzsébet – az Érdi Választási Bizottság elnöke

Papírgyűjtés
Az intézmények minden évben igyekeznek különféle, a diákok körében indított akciókkal gyarapítani osztálybevételeiket, hogy minél több kiránduláson és hasznos programon vehessenek részt a tanulók. Ezek egyike a papírgyűjtés, amely az Arany iskolában mától három napig tart.
Megszólaló: Szabó Orsolya – a DÖK vezetője

Bangó Margit
Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművésznő ad koncertet szeptember 27-én a  Barátság Kulturális Központ színháztermében. Az esten - amelyen Emilióval együtt is énekel majd – örökzöldek és cigánydalok szólalnak meg, de a művésznő a jazz és a rapp világában is kalandozik.
Megszólaló: Bangó Margit - Kossuth-díjas előadóművésznő

Ajánló – Terítéken
Legújabb Terítéken című műsorunkban többek között a Pedagógus Életpálya Modellről beszélgetünk vendégünkkel Dr. Horváthné Dr. Hidegh Anikóval, aki a nyáron sikeresen vett részt az úgynevezett mesterképzésen. A témával kapcsolatos részletekre máris fény derül, hiszen adásunkat Híradónk után láthatják.
a Híradó után