Híradó

Adás időpontja: 
2018. január 11, csütörtök, 19:00
Leírás: 

Megkönnyezzük - A hirtelen jött jó idő miatt megérkezett az allergia is

Évindító – Megjelent a Hírtükör idei első lapszáma
Árcsökkenés – Olcsóbb lett a tojás, mint az elmúlt hetekben volt
Első látásra – Egy százhalombattai fiatalember az interneten keresi a lányt, akivel egy plázában találkozott

Allergia
A hirtelen jött meleg miatt többen is allergiás tünetekre panaszkodtak az elmúlt napokban. Ez nem véletlen, hiszen a napsütésnek köszönhetően megjelentek a mogyoró pollenjei a levegőben. A tünetek majd akkor enyhülhetnek, ha huzamosabb ideig beköszöntenek a fagyok.
Megszólaló: Dr. Radeczky Éva - allergológus

Hírtükör
2017 Százhalombattán a „Jubileumok éve” volt, bővelkedett programokban, városi eseményekben. A tavalyi év meghatározó eseményeit újra felidézhetjük a Hírtükröt olvasva, és a 2018. január 1-jével életbe lépett változásokról is tájékoztatja olvasóit az újság. A Hírtükör ma megjelent, évindító számát lapozzuk fel.
Megszólaló: Czifrik Katalin – a Hírtükör munkatársa

Zöldség-gyümölcs
Az idei enyhe télnek köszönhetően nem emelkedtek jelentősen a zöldség- és gyümölcsárak. Az utóbbiból leginkább a citrusféléket keresik az emberek, de az egzotikus gyümölcsöket is sokan kedvelik. Magyar termék a pultokon a krumpli, a hagyma és a káposztafélék, illetve a leveszöldségek, és pár hét múlva már lehet kapni magyar paprikát és paradicsomot is.
Megszólaló: Kissné Miklós Edit - üzletvezető

Januári levertség
Vége van az ünnepeknek, kevés a napsütés, szürkék a nappalok,hosszúak az éjszakák – ez mind-mind olyan dolog, ami miatt év elején a legtöbben levertebbnek érzik magukat, mint máskor. A januári depresszió létezését már tudományosan is alátámasztották, a brit egészségügyi szervezet kimutatása szerint ugyanis január az év legszomorúbb hónapja. Megkérdeztük a városlakókat, ők hogyan vészelik át a kritikus időszakot.

Hol a lány?
Egy budapesti plázában találkozott a lánnyal az a százhalombattai fiú, aki most az interneten kér segítséget, hogy megtalálja azt, aki rabul ejtette a szívét. Már most sokan segítettek és országos rádiótól és újságtól is felkeresték a fiatalembert, de eddig még nem történt áttörés. Riportunkból önök is megismerhetik Szabolcs történetét.
Megszólaló: Szarvas Szabolcs Botond

Ajánló (Kopogtató)
Híradónk után Kopogtató című műsorunkat tekinthetik meg nézőink. Ezúttal is érdekes témával foglalkozunk, hiszen meglátogattuk Sárközi Mártát az Érdi Tankerületi Központ igazgatónőjét, hogy az egy éve alakult Tankerületi Központról, az oktatás helyzetéről beszélgessünk. Maradjanak velünk!