Híradó

Adás időpontja: 
2017. november 13, hétfő, 19:00
Leírás: 

Számvetés – Két százhalombattai versenyző is dobogóra állhatott a Rövidpályás Úszó OB-n

Együtt – Ökumenikus Családi Napot tartanak a Körösi iskolában
A jászol körül – Betlehemekből nyílt kiállítás az érdi könyvtárban
Buborékban – Fedett pályán készülhetnek versenyeikre a teniszezők

OB
Szombaton befejeződtek a Rövidpályás Úszó Országos Bajnokság futamai. Mind a versenyzők, mind az érdeklődők száma felülmúlta a korábbi évek adatait. A résztvevők között olimpiai és világbajnoki érmesekkel ugyanúgy találkozhattunk, mint fiatal reménységekkel és - természetesen - a százhalombattai úszók is rajtkőre álltak.
Megszólaló: Bodrogi Viktor – a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagja

Ökumenikus Családi Nap
Második alkalommal rendeznek Ökumenikus Családi Napot a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában szombat délelőtt. Játékos sportversenyektől kézműves foglalkozásig és zenés áhítatig ível a programok sokszínűsége, amelyet 13 órakor jóízű, közös ebéd zár.
Megszólaló: Szabó Zoltán – Egyházügyi tanácsnok

Betlehemek
Régi hagyományt újított fel az érdi Csuka Zoltán Városi Könyvtár, amikor betlehemkészítő versenyt hirdetett. A különböző felfogásban megálmodott alkotásokra december 9-éig személyesen és elektronikus úton is szavazhatnak az olvasók.
Megszólaló: Nida Judit – a Csuka Zoltán Városi Könyvtár igazgatóhelyettese

Stádium lapszemle
A héten már az újságárusoknál lesz a Stádium legújabb száma. A társadalmi és kulturális hírlap ezúttal Gregor József operaénekesre emlékezik. A vezércikket Bertha Zoltán jegyzi a 30 évvel ezelőtt megrendezett Lakiteleki Találkozóról, és ezúttal is értékes versek, izgalmas interjúk várják olvasóikat a lap őszi számában.
Megszólaló: Fazekas István – a Stádium Hírlap főszerkesztője

Teniszpálya
A téliesre fordult időjárás ellenére sem állnak le a teniszedzések, hiszen a tenisz szakosztály már évek óta fedett pályán készülhet a szezonális megmérettetésekre. Az edzésidőkön kívül a városlakók is kibérelhetik a pályát.
Megszólaló: Dénes Tibor – a VUK SE Tenisz Szakosztályának edzője

Ajánló (Paletta)
Híradónk után – ahogy hétfőnként megszokhatták – ezúttal is a kultúráé lesz a főszerep. Ott voltunk a Süsü, a sárkány rendhagyó előadásán, ahol jeltomács tette mindenki számára izgalmassá a Híres Egyfejű kalandjait. A mesék és a színház kedvelői mellett a képzőművészet és a zene híveit, valamint a pszichológia iránt érdeklődőket is arra kérjük: Tartsanak velünk!